wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-16 11:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nu ko, no zaneem uz [ilzeem, tfu] ievaam? http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/138826/sevi-par-latvijas-pilsoni-nesauktu--latviete-ieva-laimi-cer-atrast-anglija
lasiiju un nespeeju saprast, par ko cepiens.
aizbrauc un dari, nevis ik pa laikam met plinti kruumos un brauc maajaas, kuras nemaz negribi par maajaam uzskatiit. nee, nav viegli. nekur nav labaak. ir citaadaak. vajag meerkjus nospraust, nevis pa aviizeem skraidiit un suudzeeties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zuzanna
2013-12-16 23:58 (saite)
Ai, nu kaut kādi čīkstētāji vienmēr čīkstēs, nezinu, vai tāpēc ir vērts no tā rakstu taisīt. Ja cilvēks nemāk vienā vietā iekārtoties un iedzīvoties, tad ir augsta iespējamība, kad arī otrā, trešā un ceturtā nekas nesanāks. Un vainīgi vienmēr ir citi, apstākļi, valsts utt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]zuzanna
2013-12-17 00:01 (saite)
Es gan nesaku, ka ir viegli Latvijā darbu atrast, ja ir skaidrs, ka ar minimālo algu izdzīvot nebūs iespējams un es nesaku, ka Anglija vai kāds cits galamērķis baigo disnejlendu sola. Tikai atšķirība ir tajā, ka Anglijā vai Īrijā par minimālo algu strādājot nav jāizvēlas ēst vai apģērbties, bet Latvijā tās izvēles ir vēl nežēlīgākas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-17 06:57 (saite)
piekriitu. es tikai sashutu par rakstu ka taadu, jo tieshaam kautkaads bezjeegas chiiksteejiens pret debesiim[valdiibu].

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?