wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-10 17:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
atskats pirmajos teikumos
tik taalu nonaakts, ka darba kostiimaa knapi dveshu un draugi jau saak komenteet. es jau esmu staastiijusi, kaa lokaalais kontingents pie mums izpildaas, neskaitot duuru vicinaashanu? atgriezos atpakalj dziivee, jeb dienas mainjaas. shaadi ir viseertaak skatiities multenes un aizmigt peecballiites snaudinjaa. Chatot ar kati ir iista komeedija! Shodien septinjos vakaraa uz 24 stundaam visi baari ciet. biju malaizijaa, dikti patika, bet 5 dienas ir gauzhaam nepietiekami. Mutee veikts kapitaalais remonts - visas plombes mainaas pret jaunaam. nee, nesanaaks man atraadiit vakardienas chetrarpus stundu veikumu. taads deizgan bezjeedziigs laiks shobriid. francisks viikends kamieljzemes adzhmaanaa, kur pilns ar krievu un vaacu tuuristiem. Vakar taa noballeejaam ar kati!

p.s. es nekad veel sho nebiju dariijusi, bet izlasot neoplazmas variantu, man arii sagribeejaas participeet masu gadu apskatos :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]neoplasm
2013-12-11 00:20 (saite)
nuvo, piečakarēji mani arī - lasu un doma kaut kā kopā nelīmējas:D
man gan liekas, ka mēs vai nu no šitā MAS'a modes pamatīgi atpaliekam vai tūliņās vēl tikai sāksies, jo man jau drauglistē ir pavīdējis vairākkārtīgi šitas joks, bet ne tik stihiski kā citus gadus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-11 06:56 (saite)
manaa listee arii bija dazhi, bet ne shaadaa variantaa, taapeec man iepatikaas doma :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?