wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-10-06 21:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Peec darba dikti viinu prasiijaas...atkorkjeeju dzheikobs kriiku, izdzeeru glaazi, nepaliidz. Nogaaju reskjikaa spagettii karbonaru apeest, pa virsu bluuberii mafinu, un tiiru uudeni padzerties..un tik labi palika! Ej nu tu saproti, kad organisms alkohola kauc, kad eediena.

Man neliela panika, jo driiz man nebuus kur dziivot. Shajaa lielmiestaa ne suuda nevar atrast iziireet, jo lielaakaa dalja iiri prasa par visu gadu uz priekshu. Nu kuram mirstiigajam taadas naudas apkaart meetaajas???
Turpinu mekleet...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vistu_zaglis
2013-10-06 23:55 (saite)
'Ot pieminēji džeikobskrīku, atcerējos, ka vislaik gribas kaut kur publiski izteikt savas aizdomas.

Es labu laiciņu nodzīvoju tieši tajā krajā, paspēju visu to viņu buržuāzisko Barossa valley tīri labi izpētīt, un es protams neesmu nekāds milzu speciālists, kurš uz aci spēj noteikt, cik no katra kvadrātmetra vīnogu var izspiest dziru — bet esmu pilnīgi pārliecināts, ka nu nevar, nu nevar būt, ka tāds viens mazs kaktiņš tagad omulīgi dzirda visu baltu pasaulīti ar savu vīnogu sulu. Nebija viņu tur ne tuvu tik daudz. Man šķiet, ka tā ir kaut kāda žīdmasonu sazvērestība mārketinga lapša.

Lai gan dzira protams tīri garšīga.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-10-07 16:46 (saite)
es pilniibaa piekriitu par maarketingu! manaa uztveree cenas ir paarspiileeti augstas shim izstraadaajumam. konkreeto pudeli (shardonee, un garsho ok) man iedaavaaja koleegjis. no laba praata, ja godiigi, tad sho zorti (dzheikobskriiku kaa taadu) plauktos parasti ignoreeju. man personiigi chiile tiiri labi iet pie sirds

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?