wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2012-05-29 12:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sakraajaas
gandriiz jau triis meenshus jaunajaa miestaa. darba paarpaareem, personiigaas dziives nekaadas, projektu projekti plus ikdienas nedienas.
maijs manaa pusee ir nepanesams...no 10 maniem darbiniekiem vienu atlaida par integrity testa izgaashanu, divi atvaljinaajumaa, veel viens emergency leave aizdevaas un pati direktore slimo. occupancy mums uz urraa, divas recepcijas, raujos uz puseem abas menedzheet. videeji 14 stundas dienaa. un kam tas viss?! plusaa veel mani superiigie recepcionisti suudzas par grafiku, jo redz, tak gribeejaas briivu tad un tad un kaapeec man shodien shitaads darbalaiks, man gribeetos vot shaadu labaak..aaa!
viesniicas galvenais menedzeris veel visaadus pienaakumus uzkrauj, ka maz neliekas. kad?!?! ir jau labas idejas un visaadi, bet pagariniet to dienu uz vismaz veel 24 stundaam, tad arii speeshu..
shodien sluuzhas saluuza, aizgaaju izraudaaties. un vakaraa buus tekila un viss paareejais.
shodien veel miitings cilveekresursu ofisaa, likshu visu araa, visas kaartis valjaa. rakstiishu warning letters, ka kuupees! un ja kas nepatiik, dod shu atluugumu, parakstiishu ar lielaako prieku! labaak jaunus darbiniekus njemshu, nekaa nervus ar vecajiem bojaashu, meegjinot paartaisiit par domaajoshaam buutneem.
ka es jums saku, no visaam nacionalitaateem, eegjiptieshi ir visshaurpierainaakie!!! tik ieraameeti praati! bet kad suudzeeties, tad pirmie pie mikrofona.

un atvaljinaajums kaa aiz trejdevinjiem kalniem.

kriskjik, man luudzu kaadas paaris dienas "pagalees" vajag norezerveet! augusta pirmaa nedeelja buutu ljoti ok, ja tev der..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2012-05-29 12:07 (saite)
miers, klusums, šūpuļtīkls un lieeeels mohito no manis garantēts! :* turies!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tvarj
2012-05-29 12:08 (saite)
nu varbūt par to klusumu es drusku pārspīlēju, jo Lūcijai tīk izvingrināt balsi pa laikam :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2012-05-29 12:19 (saite)
fantastika! nespeeju sagaidiit! un Luuciju es tev nemaz taas dienas nedoshu! mees skaneesim unisonaa :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?