Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  atvadīties | atgriezties | dzeja | darbi | epifānijas | erlends | emuārs |

Klejotājs - pavārmāksla


6. Nov 2008 00:26 pavārmāksla

uztaisīju lieliskus makaronus ar malto gaļu, papriku, saldskābo ķīnas mērci un krējumu. ņam ņam.
Un sapratu, ka man, piemēram, gaļa bija vajadzīga, jo es ne pārāk labi notievēju.
Bet gatavot man gan patīk. Un kā vēl!!!! Visas šitās eksotiskās kombinācijas ar makaroniem, zupas, sautējumi, pildītie lavaši, pankūkas utt.
pēdējā laikā mani favorīti ir pupiņu zupa ar šķiņķi un "Vāciešu salāti"(vārīti kartupeļi ar spinatiem, dillēm un majonēzi)
Kā es iemācījos taisīt ēst? Īstenībā nekā. Es vienkārši sāku gatavot un viss. Un man sanāca. Laikam gēns no māmiņas, jo viņa kādreiz bija pagasta ēdnīcas galvenā pavāre, kā arī pavāre citās vietās. Bet līdz kādiem astoņpadsmit gadiem es pat īpaši nepiespiedos gatavot. Tas nozīmē, ka esmu iemācījies, skatoties no māmuļas.
Vispār es daudz ko iemācos skatoties.

Mūzika: Mielavs un pārcēlāji - uzklāj mani uz ceļiem

3 iet līdzi - eju līdziPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]makki
Datums:6. Novembris 2008 - 11:33
(Link)
gastronomiskās izvirtības, o jāā!
kā Tu gatavo spinātus? nu, vāciešu salātos, piemēram.
No:[info]erlends
Datums:6. Novembris 2008 - 14:18
(Link)
vienkārši.

vāru kartupeļus sagrieztus četrās daļās, (tikai sālī, bez garšvielām). tikmēr sagriežu svaigus spinātus kā salātlapas. pēc tam kartupeļus (tikko izvārītus) sajaucu ar sagrieztajiem spinātiem, pievienoju dilles un "Spilvas" salātu majonēzi. Labs, zaļš un silts paēdiens. Var ēst arī aukstu.
No:[info]makki
Datums:6. Novembris 2008 - 15:29
(Link)
būs jānomēģina!