Eos ([info]eos) rakstīja,
@ 2023-11-25 15:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Cibā bija tāda lietotāja @sniegabrist

Viņa studēja medicīnu, tad inženieru lietas. Klausījās interesantu mūziku. Viņa bija stipri pie Zemes. Viņai bija forši brāļi un ģimene.

Viņa izteicās par sevi piezemēti, bez pretenzijām un jebkādu izcilību. Kaut kas tajā visā mani piesaistīja un es veltīju viņai pāris stāstu par izglābtiem dzīvniekiem.

Viņa rakstīja, ka kursā esot starp daudziem desmitiem puišu meitenei, ir dažādi izaicinājumi. Man bija tāpat, ka biju vienīgais puisis kursā.

Šodien daudz izbridu.

Labs cilvēks bija.

Cik cilvēku, ieraugot pēc desmit gadiem uz ielas, Tu labprāt pasveicinātu un uzsāktu sarunu no tās vietas, kur palikāt toreiz?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snie
2023-11-25 15:51 (saite)
sniegabrist izdzēsu laikam 2016-tajā. Pēc tās nāca vēl divas citas cibas. Un, paskat, jo vairāk lietas mainās, jo vairāk stāv uz vietas - atkal snieka. Un atkal medicīnā, hah.

nav man daudz dzīvē cilvēku, toties ir laba atmiņa. Paldies, stāstus es atceros!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]eos
2023-11-25 16:07 (saite)
Patīkams pārsteigums. Pēc 2004. LV pievienošanās Eiropai un pēc 2020.g kovid lietas, daļa cilvēku ir ārzemēs vai aizsaulē, tāpēc palikušie īpaši patīkami un vērtīgi šķiet.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eos
2023-11-27 23:33 (saite)
Ja drīkst jautāt, ko tieši medicīnā šoreiz studē?

Man sapnis reiz bija studēt psihiatriju LV, tad psihoanalīzi Francijā. Bet tas paliks sapnis pagaidām, jo tie ir 12+ studiju gadu un daudzi tūkstoši.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]eos
2023-11-28 00:19 (saite)
Viss ok, saprotu. Pats LTV, kad mani intervēja, lūdzu izmainīt balsi un aizkvadrātiņot seju.

Jā, un tikai 3 gadi tajās studijās. Daudz reālāk. Es gribēju iziet NVA kursus par slimnieku aprūpētāju, bet tur vajagot lielu fizisko izturību cilājot un stumjot, nesot pacientus.

Intereses pēc skatos dažādus ārstus youtube, bet var arī uzrauties uz ideologiem, kas skaidro visu ar dažādām sazvērestības teorijām.

Man patīk, piemēram, šīs grāmatas - Četras mīlestības valodas un "Piecas traumas, kas neļauj būt Tev pašam". Pirmajā ir par to, ka cilvēki attiecībās apmainās ar 1) dāvanām 2) komplimentiem 3) pieskārieniem 4) pavada kopā laiku

otrajā ir par traumām bērnībā.

Pamestais (kad pamet tuvs radinieks bērnudārzā vecumā un rada traumu), Atraidītais (nejūt tiesības dzīvot, trūkst vecāku mīlestības),
Pazemotais (kontrolējoši vecāki, kas pazemojuši),
Nodotais (vecāks vai radinieks, piekrāpis, manipulējis bērnudārza vecumā), Netaisnība (trauma no tā, ka vecāki pieprasījuši ideālu bērnu, kas visu izdara perfekti jau bērnudārzā)

Skaņu celiņš

https://www.youtube.com/watch?v=GhrX0JCeh00 post-roks



(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]psihs
2023-11-26 21:54 (saite)
ne pec 10 gadiem noteikti netaiktu lai nak ar mani pargulet uzreiz, bet ko var zinat - varbut?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?