ely ([info]ely) rakstīja,
@ 2008-05-01 15:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labākais tvnet komentārs, kāds pēdējā laikā lasīts:
Recepte:
"Paņemam no ielas kārnu un izbadējušos ..., pielīmējam nagus, pielīmējam blondus matus, pielīmējam skropstas, lūpās iešpricējam kologēnu, grumbās - botoxu, ieliekam C izmēra silikonus, tad vienmērīgi apcepinam solārijā un beigās uz sejas uzgāžam tonālos, acu, skropstu un lūpu zieķes, ietērpjam kaut kādā atkailinošā lupatā, un Latvijas seksīgākā sieviete gatava. Labu apetīti!"
/komentētājs ar vārdu Kinderkatzchens/

Sasmaidījos nu ļoti. :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]rudu
2008-05-01 15:50 (saite)
heh, un tā jau ir ar!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ely
2008-05-02 15:50 (saite)
Mjā. Mazliet skumīgi, ka tā. Ka zudis viss tas, kas agrāk tika uzskatīts par skaistu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]monde
2008-05-04 00:15 (saite)
Agrāk jau nebija labāk. Mums tikai tā liekas, jo neesam tajos laikos dzīvojuši. Agrāk vienkārši bija citādi. Ja vien "agrāk" nevarētu uzskatīt par Senajiem laikiem...

Lai gan arī tad izpratne bija citāda. Kā būtu ar Āfrikas cilšu sieviešu garajiem kakliem ar tiem riņķiem ap tiem un krūtīm līdz ceļiem. Tā vienkārši ir atšķirīga izpratne. Par stereotipiem var nerunāt - tas ir pavisam cits stāsts. Īstenībā jau mums tikai rāda to, ko gribam redzēt, lai var aizbēgt no skarbās realitātes - pasakas, skaistus stāstus, sievietes ar lielām krūtīm vai garām kājām, bērnus un dzīvniekus... pavēro! Ļaudis jau tikai saka, ka nepatīk, tikai nez vai viņi skatītos TV, ja tur būtu negrimētas, turklas sievietes un vārgi vīrieši kino, raidījumos utt. Ja tu būtu raidījuma režisore, tu negribētu pasniegt uz paplātes skatītājiem to, ko gaida, lai celtu reitingus?

Ehh.. tikai pārdomas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]ely
2008-05-06 10:37 (saite)
Koks ar diviem galiem.
Vienkārši zināmu iemeslu dēļ to visu ideālu būšanu uztveru saasināti.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?