izelpa ([info]elpa) rakstīja,
@ 2013-12-10 22:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dzīve ir visāda. Klasesbiedrene šārē bildes, kurās viņa pašlaik peldas Kostarikā un ēd arbūzus Nikaragvā. Es tikmēr aizgāju uz sabildēto dejasizrādi un dabūju ar kultūru taisni pa seju, redzēju cilvēkus, kuriem noteikti nepatika, kuri iekāpa diskomfortā un to vien spēs, kā par izrādi pateikt, ka nebija laba. Tai pat laikā - es pirms pusstundas pavadīju pāris minūtes, uz galdiem tumšā Dzirnavu ielas istabā grūvējoties ar kādiem 50 svešiniekiem vecumā no padsmit līdz vismaz 60. Arī [info]saccharomyces grūvējās, viņa vispār bija totāla ballītes karaliene uz augstākā galda ar visbrīvāko garu no visiem.

Vēl smieklīgi - aizeju uz izrādi, eju iekšā, izrādās, ka mans ielūgums ir divām personām. Silly me, protams, ka divām personām. Nu, neko.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]saccharomyces
2013-12-10 23:31 (saite)
haha, es jau nemaz pati uz tā galda nebūtu kāpusi, vnk uztrāpījās dejotāja, kas mani tur ļoti cītīgi novirzīja. man visinteresantāk likās tas, ka bija tomēr pāris cilvēki, kas tā arī vispār neiegrūvējās un palika sēžot - nez, kā tas tā.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2013-12-10 23:54 (saite)
Dejotāji bija cītīgi virzītāji, jā. :)
Es gan redzēju vienu sievieti, kura izrādes laikā sēdēja (pa kreisi no tava brāļa) man iepretim. Un bija brīdis kaut kad sākumā, kad dejotāji norādīja uz cilvēkiem ar pirkstu, un kāds dejotājs norādīja uz šo sievieti, un viņa samežģījās un nosarka un sajūtās pagalam neveikli, tā, ka avīze izslīdēja no rokām. Un tad beigās viņa bija viena no pirmajām, kurus aicināja dejot, un viņa ļoti spītējās un kautrējās pretī. Tā, ka skatās suņa acīm uz dejotāju un nereaģē uz aicinājumiem. Neredzēju, vai viņa sāka dejoties vai kā, bet viņa droši vien tikai visai aizskarta ar šo visu. Bet nu jā. Laikmetīgā deja.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]plaukstas
2013-12-11 09:53 (saite)
Zvans draugam, ar visām savām mazajām sāpītēm/ciešanām aizmirsu piezvanīt un tad vēl dzīvoklī mani pārtvēra uz auzu cepumu cepšanu.

cikos rītdien tiekamies? Gribu Dāvim arī paziņot par laikiem :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]elpa
2013-12-11 12:30 (saite)
nu, nezinu, droši vien kādos 20:45 vai kaut kā tā. ne? ja sākas 21.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]plaukstas
2013-12-11 12:45 (saite)
Jā, es vnk par tiem ļaužiem domāju un viņu daudzumiem.
Ok, tad tā daram.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elpa
2013-12-11 13:05 (saite)
nu nez, biļetes mums ir, tad jau ļaužu daudzumam nevajadzētu neko daudz nodarīt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?