efix ([info]efix) rakstīja,
@ 2006-01-24 11:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nav
Mūzika:telefons

Smēķēt = bad.
Par dzīvi bez tabakas



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lux_y
2006-01-24 11:21 (saite)
"..Kādēļ cilvēki smēķē? Cigaretes ir kļuvušas par mūsu ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Smēķēšana ir savdabīgs rituāls. Tā palīdz brīžos, kad atrodamies sarežģītā situācijā, nezinām, ko atbildēt, kā rīkoties, vēlamies novilcināt laiku.
Kad ir ļoti daudz darba, bet vajadzīga īslaicīga atelpa, vai arī moka nogurums un organisms cieš no pārslodzes, smēķēšana ir morāls attaisnojums atpūtas mirklim. Sevi apbalvojam ar cigareti. Tas ir īss, patīkams brīdis, pēc kura vieglāk atsākt darbu. Cigareti bieži vien baudām saldēdiena vietā – pēc maltītes, pie kafijas tases. Laiks, kad, kādu gaidot, izsmēķējam cigareti, šķiet, paiet ātrāk."

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]efix
2006-01-24 11:24 (saite)
"Nesmēķētājam, kura dzīvesbiedrs smēķē, risks saslimt ar plaušu vēzi palielinās par 25%. Tāpat ir iespējams iegūt arī citas patoloģijas, piemēram, sirds - asinsvadu slimības."

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]efix
2006-01-24 11:25 (saite)
Kāpēc un kā atmest smēķēšanu?
Kad Jūs atmetīsiet tabakas lietošanu, Jūs pāris dienās atgūsiet garšas un ožas sajūtas.

Kad Jūs atmetīsiet tabakas lietošanu, Jūsu elpošana kļūs vienmērīgāka un brīvāka.

Kad Jūs atmetīsiet tabakas lietošanu, Jūs atgūsiet nosvērtu dzīves ritmu un patiesi atspirdzinošu miegu.

Kad Jūs atmetīsiet tabakas lietošanu, Jūs atgūsiet mieru un jau aizmirsto spēju baudīt dzīvi: tabakas trūkuma izraisītais stress, nemiers un nervozitāte strauji izzudīs (to spēj veicināt ārstnieciskās metodes) un ar atmešanu saistītās priekšrocības strauji ņems virsroku pār nepatiku.

Kad Jūs atmetīsiet tabakas lietošanu, Jūs tērēsiet mazāk naudas un varēsiet to pat ietaupīt. Tā ir laba motivācija, ka varēsiet «atlikt malā» to naudu, kas sākotnēji tiktu iztērēta tabakas iegādei un būtu nelietderīgi izmantota.

Svara pieaugums, ko novēro atradināšanās laikā, stabilizējas vidēji trīs mēnešu laikā.

Kad Jūs atmetīsiet smēķēšanu, Jūsu āda un mati atgūs veselīgāku izskatu. Arī Jūsu pirksti, zobi un elpa turpmāk vairs neliecinās par Jūsu ieradumiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laukuroze
2006-01-24 11:22 (saite)
Tests labs. Sanāca pareiza atbilde.

(Atbildēt uz šo)


[info]het
2006-01-24 14:44 (saite)
neviens nekad neko neatmetiis tik tpc, ka cits bljaus ausii, ka vajag!
atmet parasti tik tpc, ka pats to veelas un saprot, ka grib atmest un tad arii atmet.
bet aiz taa, ka baaziis aciis ka ir slikti. kamoon, elpot uz ielas ar ir slikti, jo redz tur ir izpluudes gaazes. nu tak, dziivojam vienreiz un neba visi saslimst ar kko etc. laigan, pilniibaa tev piekriitu piipeet sux! akd, fuj un elpa un viss, weee, bet, otram ieboreet, ka fuj pee mmm, nu, alkoholikjus ar nevar taa izaarsteet skandinot - dzert ir slikti! diemzheel:/ diemzheel, tik tam visma jaanaak no iekshienes, lai taam zarazaam atmestu ar roku un to visu murgu paartrauktu!

(Atbildēt uz šo)


[info]mazzaa
2006-01-24 21:41 (saite)
man persōnīgi labākais iemesls, lai atmestu bija mīlestība;)) tam otram galīgi nepatīkās un atmetu tīri veiksmīgi, tikai, kad paščīrāmies, pagāja vēl laiks un atkal atčāpoju pie vecā niķa. nebija motivācijas vai kas..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]efix
2006-01-25 09:31 (saite)
Jaa, motivaacijai briizhiem ir speeks :) taapat kaa man shobriid ir motivaacija straadaat :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?