ebeh ([info]ebeh) rakstīja,
@ 2020-12-07 16:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tātad. visu nakti atkal sapņoju par bijušo, uzmodos izbesīta un kā jau obizjanka pieķēros draugam uz muguras. Nu vai drīzāk kā koala. Palasīju vecas dienenes, un sapratu, kāpēc bijušais ir bijušais un esošais ir esošais. (Tāpēc, ka bijušais neglaudīja muguriņu, bet esošais pie pirmās izdevības saglaudīja :))) Tāpat vajadzēja kaut kādu smeldzīti paklausīties. Visiem iesaku iepazīties ar The Nationals performanci, kur grupa 6 stundas dzēra un spēlēja vienu un to pašu dziesmu - "Sorrow".
Atnācu mājās, ārā bija auksts bet ļoti patīkams. Vienā mēness aptiekā man nedeva zāles, jo, redz, šīm vajagot pApĪrA rEcEpTi, nākamajā 3 minūtes tālāk, protams, iedeva, un nez kāpēc vēl gandrīz eiro lētāk, kaut arī mēness.
Atnācu mājās, nolēmu pirms dzeršanas uztaisīt karstmaizi, jo visu dienu nebiju neko ēdusi. Draugs bija apēdis dīvaini smaržojošo saldskābmaizi pa nakti, nu labi, taisīšu no kkādas polārmaizes (rezultāts - pretīgi). Es pat izmazgāju cepamo. Tad izņēmu sieru, desu, sviestu un sinepes, un siers oda riktīgi jocīgi. Atcerējos, ka šim pašam klucītim pirms kādas nedēļas jau nogriezu pelējuma stūrīti. Vienalga, citādāk neko neapēdīšu, tā jau saņemties vajadzēja. Desai arī bija kaut kāda jocīga želeja uzaugusi, bet man liekas viņai tiešām nevajadzētu būt vecai.
Tagad shēmoju, kā dabūt no bijušajiem studentiem vecus darbus, jo es netaisos tos rakstīt, es taisos pIeLiEtIeS!!!


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]ebeh
2020-12-07 16:55 (saite)
vēl siļķīti varētu vēlāk uzkost

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?