džamila ([info]dzha) rakstīja,
@ 2005-11-10 22:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par laiku
un veel es domaaju, kaa iemaaciities nokjert un ierakstiit to sajuutu, kad laiks iet leeni? visiem tachu kaadreiz beerniibaa tas gaaja lenaak. arii tagad, briizhos, kad Tu kaut ko gaidi... ja nav liidzi nekaa lasaama un tml. peekshnji stunda vairs nav viens mirklis, kaa visaa paareejaa laikaa. cibaa stunda ir viens mirklis. darbaa. tad, kad jaapaspej uz treninju... bet ja nu izdotos, piemeeram, skrienot, kaveejot, peeksjnji klakt - un paarsleegt sevi tajaa otraa rezhiimaa (kad seedi, gaidi) vai vareetu pastiept to pashu stundu un... varbuut pat nenokaveet?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dienasgramata
2005-11-10 23:10 (saite)
es esmu sevi pieķēris pie viena tāda paņēmiena izmantošanas - ja ir kaut kur jāiet, it īpaši vakarā, kaut kur jābūt konkrētā laikā un līdz tam ir atlikusi, teiksim stunda vai četrdesmit piecas minūtes, bet es esmu noguris un vispār gribas gulēt - tad var darīt tā: apgulties tumšā istabā, uzlikt uz austiņām kaut kādu radio, bet kabatā ielikt mobilo telefonu, kurš uzlikts zvanīt pēc pusstundas. es ik pa brīdim iemiegu, mūzikas un sapņu ietekmē nodzīvoju tur pusdzīvi, tad satraukts pamostos un skatos pulksteni - cik vēl ir palicis. bieži vien sanāk sadalīt to pusstundu kādās piecās sešās ārkārtīgi garās daļās. bet tas, protams, tāds narkotisks paņēmiens, pēc tam es pamostos galīgi dulns un neko nesaprotu

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzha
2005-11-10 23:13 (saite)
aga!:) man sitaa ir no riitiem. tadeelj dievinu telefona modinaataaju ar atlikshanu. iemiegu - nosapnjoju kaudzeem super lietu... pamostos - bet pagaajushas tikai 10 min. un veel var guleet taalaak...kaifs :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?