polija ([info]polija) rakstīja,
jā - bet tam vajag full-scale sauszemes operāciju, un kur vidrīzāk hamas nomīnēs visu iespējamo un saliks priekšā sievietes bērnus un gūstekņus, ja vēl joprojām tie ir dzīvi. Atiecīgi to visu ar nevar darīt, lai nezaudētu pusi pašas Izraēlas armijas, pirms tur tiešām viss ir sabumbots līdz gruvešiem.. Izraēlas armija ar nebūtua pzināti jāsūta par "lielgabalu gaļu" tur kur no visiem stūriem var kāds uzglūnēt. Tad vabūt tie, kas te izsaka tās bažas un atbalsta, tad lai ari paši brauc šo "darbiņu" darīt..
Arī tā rūpīgā pārbaude - nu kā nezinu, dokumenti sadega, mani sauc tur tāds un tāds un viss - kotu vari pārbaudīt? Pret ko? No ok - ja jauneklis būs dižojies telegram kanālos ar nogrieztām galvām rokās, mok kaut kādas automātiskās sejas atpazīšanas progras kko atpazīs, a citādi? Par nabaga visu zaudējušo var uztaisīties gan reāls terorists, gan arī bērns, kurš varbūt ar bumbu jostu to vien gada, kā uzlaist gaisā apkārtējos (lai nopelnītu tos bonuspunktus).
Vnk jā - bērni - tur ir vislielākais potenciāls pārgrozīt smadzenes atpakaļ pareizi - ar labu piemēru, vides maiņu, utt, bt tas atkal bezmaz prasa bērnu šķiršanu no ģimenes, kas arī ir pret cilvēktiesībām..

Redzēju arī video, kur izraēlas kaut kāds cilvēks - tēvs, stāsta, ir esot bijis bezmaz laimīgs uzzināt, ka tajā Gazas pierobežā pazudusī meitenei - meita, 8g, esot atrasta mirusi, laikam nošauta, jo ta ir labākais, kas tur varēja notikt, salīdzinot ar to, kas būtu, ja būtu aizvesta uz Gazu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?