polija ([info]polija) rakstīja,
Ko tu murgo, kādiem neticīgajiem, kādā svētajā karā?! IDF pat mēģina paziņot kur bumbos, bet HAMAS savējiem paziņo, ka viņi jums melo, palieciet savās vietās, tikko atkal paši palaiduši bumbu uz tilta, pa kurieni notiek evakuācija, ar mēŗki novelt vainu uz IDF.
Pilns internets jau ar RUS veiktajām fosfora bumbošanām Sīrijā/Ukrainā ar komentāriem, ka IDF izmantojot aizliegtos ieročus, utt.. Nemaz nerunājot par dažiem labiem feikajiem video, jo tādi vajadzīgi..
Cilvēki, kuri paši tādā vai citādā veidā ir dabūti no tās pekles laukā stāsta, ka viņus jau no bērnudārznieka vecuma zombējot ienīst citu reliģiju cilvēkus, un žīdus jo īpaši - par tāda noslaktēšanu bonuspunkti Allaha acīs.

Jā, tur būtu jādabū tā nezāle laukā no turiens, bet kā to izdarīt, ja paši civilie ir ļāvusi hamas nolīst savos pagrabos, paši neizdod viņus, un hamas slēpjas aiz visiem civilajiem - jā tai skaitā bērniem, un tai skaitā dresējot bērnus par kaujiniekiem. Tur jau ir izaugusi paaudze, kas ienīst un slaktē visu svešo.

Konkrētas idejas KO darīt? Izraēlai vajadzētu tgd varbūt vēl bezmaksas dalīt pārtiku, naudu, ko vēl tiem, kuri šauj raķetes pa viņu civilajiem objektiem - vispār nešķirojot? Kaut arī Izraēlas militārie objekti nav gluži paslēpti skolu pagrabos. A, ja Izraēlas vietā būtu Latvija un Gazas zonas vietā, kaut kāda Krievijas daļa? Vai tiešām dziedātu to pašu dziesmu?

Ēģipte neņem pretī tos bēģļus, neattaisa robežu, jo zina, ka tur nenāks nekādi bēgļi, bet teroristi. Kurš tad būtu tas, kuram tas viss bars būtu jāņem pretī, mēģinot izvētīt, kurš jaunietis Tev rīt mēģinās pārgriezt rīkli, bet kurš tiešām saprot, ka nafik to visu.
Ntos gadus Rietumvalstis ir palīdzējušas Palestīnai, bet, ja par doto naudu viņi taisa raķetes un apmāca bērnus, lai labāk varētu apslaktēt Izraēlas iedzīvotājus un visus citus, kas patrāpās ceļā?
Psc - toč gribas šitos visus teroristu aizstāvju aizsūtīt uz to Gazu - nu tad palīdziet! Redzēs, cik ilgi noturēsies ar galvu uz pleciem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?