jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2023-10-15 16:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
The median age in the State of Palestine is 19.6 years (2023). Salīdzinājumam – Latvijā šis skaitlis ir 44.

Izraēlas armija burtiski met bumbas pa bērniem. 40% Gazas sektora iedzīvotāju ir vecumā zem 15 gadiem!

Tagad izsludinātā evakuācija vispār izskatās pēc kaut kāda vājprāta – jūs te kolonnās ar saviem ēzelīšiem palieniet malā, kamēr mēs sabumbojam jūsu mājas. It kā Hamas būtu kaut kādi lohi, kas tā arī sēdēs un gaidīs, lai viņus sabumbo.  Nav garantijas, ka neuzmetīsim arī turienei, uz kurieni jūs evakuējaties, jo brīžiem trāpam arī Libānai pa Reuters žurnālistiem un tā. Mērķis ir sagādāt ciešanas civiliedzīvotājiem. 

Instagrammā random dāma, kam sekoju, jo viņai skaisti interjeri, ielika storijos Free Palestine un momentāni esot tikusi shadowbanota (tb – viņas storijam esot 17 skatījumi, viens no tiem manējais tad jau sanāk, ierasto tūkstošu vietā).

Ir milzīga starpība, vai šo dara kaut kādi "melnpakaļainie"((c)covid19) teroristi, vai Rietumu atbalstīta armija, tieši morāli un priekš mums te, Rietumos un drošībā, tai vajadzētu būt milzīgai atšķirībai. Jo mēs nevaram vienoties ar teroristiem, bet mums vajadzētu būt iespējai vienoties ar valsti, ja vien tā nav teroristiska valsts. Es nicinu ikvienu, kurš to atsakās redzēt, un atbalsta Izraēlu viņu "svētajā karā" ar neticīgajiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?