Vī ([info]viipsna) rakstīja,
Re: Lūk!!!!!!!!
Ja visi strādā ar vienādām burtnīcām, tad principā vislabāk (arī bērnam) ir, ja visiem ir vienādas burtnīcas. Īpaši pašā sākumā, kad mācās pareizi vilkt burtus. Vai skolotājam vajag pielāgot mācāmo divu veidu burtnīcām, ja tas paņem divreiz vairāk laika? Ja stāstīs vienreiz - tad būs bērni (ar nepareizajām burtnīcām), kuri varbūt nesapratīs, vai kuriem būs daudz lieki jautājumi. Un jautājumi būs.
Pirmajā klasē es arī diezgan iespringu uz šo, bet ar laiku sapratu, ka pie pilnas klases ar bērniem, visbiežāk iedibinātajai kārtībai jāpielāgojas tieši bērniem, nevis skolotājiem jāpielāgojas bērniem (un jā, arī viņu īpašajām burtnīcām).

Tad, kad visi skolotāji vēl nebija iebaidīti ar tiesībsargu, tad arī mēs vienkārši sametām naudu, lai skolotāja nopērk visiem vienādas pareizās burtnīcas (ar rezervi, lai arī mācību gada vidū vecākiem nav jāmeklē pa kancelejas preču veikaliem pareizās), visiem vienādus plastalīnus utt, lai Ilzītei nesāp sirds, ka Odrijai ir plastalīns ar Frozen, bet viņai nav. Tagad skolotāji nedrīkst pat ieminēties par ko tādu. Vecāki vākt naudu nedrīkst! Vai prasīt, lai nopērk guašu. Tagad mūsu skolā 1 kastīte sešu krāsu guašas būs uz 3 bērniem viena, un, kad baltā krāsa beigsies, tad būs jāzīmē bez. Nice. Bet paldies tiesībsargam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?