jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2023-07-12 15:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man īstenībā ne visai patīk tā modīgā prakse sarokoties arī ar sievietēm. I mean – mērieties ar saviem gailīšiem un rokasspiedienu stiprumiem, bet nelieniet manā privātajā telpā. Kaut arī žests visdrīzāk domāts draudzīgi un līdztiesīgi.
Visšausmīgāk bija, kad ar vāciešu sadarbības partneriem pirms un pēc katras sapulces bija vēl arī jābučojas uz abiem vaigiem. Laikam esmu kaut kāds svešu-cilvēku-pieskaršanās-fobs, sliktākā dāvana pasaulē man būtu masāža (ir gadījies saņemt un atdāvināt mammai).


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vils_rifkes
2023-07-12 18:11 (saite)
Arī tramvajā vai rindā stāvot lien privātajā telpā. Kāda atšķirība? :) es paspiežu roku visiem grupā, ja tur arī sieviete, jo man šķiet, ka tas ir pieklājīgi. Rokasspiediens nav ekskluzīvi vīrieša atribūts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2023-07-13 08:02 (saite)
Man nepatīk arī tramvajā un rindā.
Kaut kad senāk lasīju "zelta uzvedības grāmatā" (bija tāda liela resna krustmātei plauktā, kaut kāds 90.gadu brīnums), ka sieviete sniedz roku pirmā. Ja nesniedz, tad nav jāsniedz. Droši vien tas mūsdienās nav spēkā. Es reti kad sniedzu pirmā, jo man nepatīk aiztikt cilvēkus, kas nav mans dēls vai vīrs :) Bet īstenībā labi saprotu, ka problēma ir manā galā un tie foršie džeki vienkārši ir forši un cenšas būt pieklājīgi. Vienkārši vakar bija tāda saruna, kurā piedalījās 4 jauni (nu, mana vecuma un jaunāki) čaļi no ārpuses un 4 dažāda vecuma dāmas no iestādes puses un viņi bija tik pieklājīgi, ka tā sarokošanās tik ļoti ieilga, ka iedomājos, ka galīgi neapskaižu vīriešus, kam šis ir regulārs rituāls pirms pilnīgi visām tikšanās reizēm.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?