jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
@ 2021-05-26 10:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
It kā nekas tāds, bet pēdējās nedēļas laikā jau 2x noguļu kādu locekli galīgi nejūtīgu. Pamostos nakts vidū ar nogulētu roku vai šonakt - ar kāju visā garumā. Tā ka nevar ne pakustināt, ne arī ko sajust, tāds liels un smags gaļas klucis kājas vietā. Kaut kā ar pārējo ķermeni izkustoties izdodas atjaunot jūtīgumu, bet jocīgi, ka jūtīgums atgriežas bez tās tirpšanas un adatiņām kā pēc parastas notirpšanas, no kā secinu, ka tas, kas ir nogulēts, laikam ir nervs, nevis asinsvads. Diezgan nepatīkama un biedējoša pieredze, varu tikai cerēt, ka pilnīgi nekaitīga un saistīta ar vienkārši pārstrādāšanos un pārslodzi, nevis kaut ko neiroloģisku.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]puika_vecis
2021-05-26 11:10 (saite)
Esmu pāris reizi nogulējis abas rokas vienlaicīgi...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-05-26 11:29 (saite)
Jā, šis esot vēl nepatīkamāk, jo īsti nevarot saprast, kā izkustināt. Esmu dzirdējusi stāstu par nogulētām rokām apvienojumā ar sapni par karu un palikšanu bez rokām kaut kādā sprādzienā. Tas varētu būt vēl biedējošāk.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]puika_vecis
2021-05-26 14:05 (saite)
Es kratījos no viena sāna uz otru, līdzīgi kā krastā izmesta zivs :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]krii
2021-05-26 18:52 (saite)
Negribu biedēt, man līdzīgi sākās ilgstošas neiroloģiskas problēmas, ar kurām cīnos jau vairākus gadus. :(
Varbūt padzer kaut ko, kas stiprina veģetatīvo nervu sistēmu...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dzeltens
2021-05-26 22:50 (saite)
Pēc vienas loti sliktas bezmiega nakts sāku lietot MagneB6, bezmiegs it kā ir atkāpies, bet ar specefektiem, acīmredzot. Ir dzirdēti šausmu stāsti par dzērājiem, kas nogul rokas un kājas līdz amputācijai, bet nav mans gadījums - es pat vispār nedzeru. Man ir aizdomas, ka nervu sistēma šādi noreagēja uz 14 h darbadienu pie datora. Moška jāizmanto veselības apdrošināšana beidzot un jāaiziet pie neirologa, bet kaut kā liktos baigi hipohondriski, es pat nezinātu, ko vinam teikt, lai neizklausītos galīgi kukū. Nogulēt roku vai kāju jau ir kā nav nekas TĀDS.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?