jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Par maskām man radiniece ārste teica, ka "diemžēl neviens nav atklājis ideālo formulu pret covid" tieši ar to domu, ka dara visu, jau nu kaut kas nostrādā.
Viņas pasaulē maskas strādā, jo viņai 2x ir gadījies covid pacients, bet nav saslimusi.
Par mirstību jau arī Dumpis saka, ka mirstība šai slimībai nav sliktākais, jo tā tiešām ir maza. Slikti esot, ka plaušu karsoņa slimnieki pārslogo medicīnas sistēmu. Es gan nezinu, kāpēc tad nemēģināt pārkārtot to sistēmu, bet uzlikt drakoniskus ierobežojumus veselajiem. Kaut gan nupat kaut kas sāk tikt darīts veselā saprāta virzienā, piemēram, vieglus plaušu karsoņus varēs ārstēt mājās, katru dienu sazvanoties ar ģimenes ārstu un īrējot oksimetru. Nebūs vairs varoņi no twittera ar skābekļa balona selfijiem, cerams.

Es savu inner conspiracy theorist vairs nemaz necenšos pārliecināt, ka pandēmija ir īsta, vienīgais par ko mēs strīdamies, ir cik dziļi conspiracy iet. Es cenšos neiet dziļāk par to, ka sākotnēji tie, kas ieguldīja vakcīnās, to darīja, balstoties uz tiem trakajiem un kļūdainajiem matemātiskajiem modeļiem, kas prognozēja miljardu nāves no covid, un tagad vienkārši nevar atļauties zaudēt tik daudz naudas, jo neviens jau neies vakcinēties pret kaut kādu gandrīz parastu gripu. Un tā kā cilvēki ietekmīgi, tad var atļauties sarīkot masu histēriju,

Bet es nebūtu ļoti pārsteigta, ja patiesas izrādītos arī kādas no trakākajām Conspiracy, piemēram, pa taisno no amazon seriāla Utopia, par vakcīnu, kas ierobežotu vairošanos trīs paaudzēs un novērš pārapdzīvotību utml.







(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?