Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2020-10-09 21:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Idioti visapkārt
Aizliegt maratonu un pusmaratonu, pirms tam neaizliedzot lielveikalus, ir kaut kas starp klīnisku divkosību un klīnisku idiotismu. Atsevišķa speciālbalva pienākas Rinkēvičam par citātu: "Tik augstprātīgi un aroganti sen neesmu dzirdējis, ka kāds runātu," kas norāda uz to, ka laikam jau viņš nedzird, ko pats runā.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dunduks
2020-10-10 12:23 (saite)
Nu aizstāt nē, bet ieviest kārtību ar reālu distancēšanos utml., protams, klientiem tas nepatiktu un apmeklētu mazāk, kas savukārt diez vai patiktu tirgotājiem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-10-10 12:43 (saite)
Vienīgās problēmas, ko es redzu, ierobežojot cilvēku iespējas iepirkties, ir ka atkal sāktos pārpirksānās, ko jau vērojām ar griķiem un tualetes papīru pandēmijas sākumā. UK bija video, kur medmāsa noraudājusies pēc darba konstatē, ka nevar savam bērnam iegādāties pamperus, jo krājēji ir visus izpirkuši. Tirgotāji ir pēdējie, kuriem rastos kādas problēmas. Ja nemaldos, Maximas apgrozījums pandēmijas laikā bija audzis.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2020-10-10 12:47 (saite)
Ja valdība pasaka, ka tik svarīga ir drošība, tad rīkojieties konsekventi - nevis tur, kur populisms, tur, jā, nedrīkst, nedrīkst, nedrīkst, bet riskantākas un nepopulārākas pieejas, nē, nē, nē. Tāpat nevajag jau aizliegt veikalus, bet ierobežot plūsmu, lai tad var distancēties.

Man idejiski nav problēmu ar lēmumu kā tādu, tāpat neviens nezina kā īsti ir labāk, bet es sagaidu loģiku un vienādu pieeju.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2020-10-10 13:00 (saite)
Bija, kas valdībai pārmeta arī no sērijas "Dejot nedrīkstam, bet maratonu drīkst, ja?" Es domāju – priecājamies par katru iespēju, ko var, bet šobrīd nečinkstam par ierobežojumiem. Un dieva dēļ, ja to var darīt pats, tad viss ir kārtībā. Nedomāju, ka Nords iebrauks īpaši mīnusos. Būtu piedomājis pie tā, kā paturēt dalības maksas (līdzīgi kā teātri turējās uz biļetēm, kas nopirktas uz nenotiekošām izrādēm), tā arī pārciestu. Izskatās, ka vienkārsi sajuta naudas garšu mutē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?