Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2004-09-20 10:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:darbaa
Mūzika:The Beatles - We can work it out

kaut kaa taa
sestdien vakaraa B. man jautaaja "Kaapeec tu esi dusmiigs?", es neatbildeeju, es meedzu neatbildeet, peec tam B. jautaaja I. "Kaapeec Gints ir dusmiigs?", I. jautaajumu paarforvardeeja man un sanjeema atbildi "Dziive taada", lai cik tas diivaini nebuutu, bet atbilde bija (pietiekoshi) patiesa, patieshaam dziive taada - LAT zaudee ISR peedeejaas sekundees un man briizhiem Maajaas vairaak nav vietas, un tad es palieku dusmiigs, bet sveetdien no riita jau bija labaak - Nakts un Laiks dariija savu, sveetdienas pankuukas un slidoshana, peecaak grilpasaaciens daarzaa, un maashuks, cilveeks-veeders veel peedeejaas dienas, Dikti garshiigs cuukjiits ar ananaasiem, petankas (???, laikam jau nee, bet kaa iisti shaada saucas neatceros, seshas, lielaakas nedaudz kaa tenisa, dzelzs bumbas, un koka buminja matka, 3 komandas, un kura tuvaak piemetiis) speeleeshana, un daarzaa tas ir visai aizraujoshi, un veel beigaas izraadiijaas, ka "We are the champions", uzvarot 4 no 7 izspeleeetajaam un piedevaam peedeejaas 3 peec kaartas ! :-) sateliita atkal darboties sataisiishana beidzot, un Morrowind atkal skrien, ne raapo un pie visa vainiiga bija kaut kaada avserv2.exe (iespeejams viiruss iekliidis kaads), kurameejaa bija Startupaa un radiija CPU noslodzi 100%, un labi, ka iedomaajos shamo apzaveerties un nesaaku njemties ar Windu paarinstaleeshanu, Format C: un citaam tamliidziigaam izvirtiibaam :-)
un setdien sanaaca pavazaaties arii pa Juurmalu - Majori&Vaivari, Jomas iela ir pee, ok, es saprotu, ka taa tam ir jaabuut, bet viss pilniigi sveshs, atsevishkjas maajas/vietas veel nedaudz, nedaudz izdodas atrast savos vecajos pierakstos peleekajaa kladiitee, bet taa gluzhi kaa tuurists, kas pirmo reizi tur buutu, Vaivaros sanatorija savulaik atsit back in the U.S.S.R., it iipashi no aarpuses, kad pirmajaa briidii vispaar liekas tas monstrs neapdziivots, bet juurliicis joprojaam savaa vietaa, un kopistisko leekshanu liedagaa teerciitei paari gribas pierakstiit kaut kur, lai nepazuud, nepazuud Taa sajuuta un Tie smaidi :-)



(Ierakstīt jaunu komentāru)

ne par tēmu
[info]lepele
2004-09-20 11:04 (saite)
a mēs Tevi vakar redzējām iekš TV kastes:)PPP
tāds smaidīgs...;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: ne par tēmu
[info]dunduks
2004-09-20 11:18 (saite)
es gan sevi neredzeeju, ar tiem vakara pasaacieniem un projaam vadiishanaam iesleedzu tad, kad mani vairs neraadiija (es nezinajau, ka mani raadiis), bet smaidiigs biju, jo kaapeec gan man nesmaidiit ? :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ne par tēmu
[info]lepele
2004-09-20 11:24 (saite)
vispār jau biji iepaticies operatoram, jo atlases kārtā Tevi vienīgo n reizes rādīja no visiem "palīgiem" (izņemot tos, kuri reāli tika pie palīdzēšanas;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ne par tēmu
[info]dunduks
2004-09-20 11:26 (saite)
labaak jau buutu tomeer operatore tad bijusi :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)

Re: ne par tēmu
[info]str
2004-09-20 11:42 (saite)
a viņam bija smuka palīdzamā - tāpēc:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: ne par tēmu
[info]dunduks
2004-09-20 11:45 (saite)
arii variants :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]puce
2004-09-20 13:25 (saite)
bet citu vakaru jūs nevarat? nu, šonedēļ nevaram mēs, bet nākamnedēļ? kad Š. brauc prom?

man Tavs darba @ adrese palikusi darbā, atsūti kauko uz puchmaaju, dabuusi bildiites no 1.septembra.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?