Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
Par sportu -

es, kā diplomēts bibliotekārs, sporta krājumus (īpaši šahu) varētu novērtēt, tikai baidos, ka būtu grūti par samaksu vienoties :-) Ja nopietni, tad nedomāju, ka problēma ir krājumā kā tādā (es gan katalogā neskatījos kā kopumā izskatās, bet domāju, ka nav tik traki), jo mans komentārs jau bija tikai par to, kas nolikts brīvpieejā un var jau būt, ka tur sākumā bija (gandrīz) tukšs un tur atstāja grāmatas, kuras kāds bija pieprasījis no krātuves.

Par "СЭ" (RU izdevums, kurš tika un tiek drukāts LV) iztrūkumiem mani mazāk pārsteidz pirms 94ā neesamība, kā tie divi tukšie gadi pēc tam un, vēl jo vairāk, daļēji pilnais, kas galīgi neiet kopā ar budžeta iestāžu naudas tērēšanu, jo, ja jau tas tika pirkts, tad būtu jābūt visam. Papildus dīvaini ir tas, ka šobrīd no mājām man meklēšanas rezultāti, kur parādās sākot tikai no 2000.gada, atšķiras no tiem uz vietas LNB (ok, varbūt es īsti nemāku ar to katalogu rīkoties un, nē, man nav atmiņas zudumi - var vienmēr pajautāt meitenei, kura periodikas lasītavā strādāja vakar pēc 15iem).

Attiecībā uz ziedošanu LNB mājupceļā es pats arī iedomājos, līdz ar to paskatīšos, kas pažobelē šobrīd ir un, ja tur būs trūkstošais, tad gan jau saņemšos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?