Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2015-09-28 09:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Dominion League


Galda spēlei Dominion ir sava regulāro turnīru sistēma Dominion League (Division A 6 dalībnieki, Division B 2x6 dalībnieki utt.), kur pēc regulārās ceļošanas starp Division C un Division D man izdevies negaidīts izrāviens un nākošajā sezonā būšu starp 18 labākajiem pasaulē (jāatzīmē gan, ka tikai starp tiem, kas spēlē internetā, un tiem, kam vispār ir laiks to darīt).



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]begemots
2015-09-28 14:49 (saite)
Šis gan izklausās interesanti.

Cik ilga ir aptuveni viena spēle? Jeb tur pa gājieniem?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2015-09-28 15:08 (saite)
Ļoti atkarīgs no tā kādas 10 kārtis izvēlētas, spēlētāju līmeņa, skaita un veida (fizisks/digitāls).

Augstākajā līmenī (internetā) tas būtu no ~7-45 minūtēm. Mana (ne pārāk pilnīgā) pieredze klātienē rāda, ka 2-3 spēlētāju gadījumā visbiežāk vienas spēles ilgums būs 30-45 minūtes. Sākumā noteikti vajadzētu rēķināties, ka ies viss lēnāk (līdz iepazīs kārtis, sapratīs, ko var izdarīt un tā). Tāpat ļoti atkarīgs no tā, cik nopietni grib spēlēt - ir tāds burvīgs resurss kā dominionstrategy.com, kur pie esošas minimālas pieredzes un vēlmes un laika (un angļu valodas zināšanas) var stipri progresēt tikai lasot.

Klātienē spēlēt tas nav lēts prieks, jo interesantāk, ja ir pamatspēle (Base vai Intrigue) ar kādu no paplašinājumiem un tas, protams, maksā.

Ja ir interese, tad es būtu gatavs kaut kad klātienē satikties un iepazīstināt ar to, kas ir kas (ir man klusa vēlme paplašināt Dominion community Latvijā). Jārēķinās gan, ka esmu so-so skolotājs :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]begemots
2015-10-01 19:14 (saite)
Tas būtu jauki, tikai jāskatās, vai sanāk kas ar laikiem. Man parasti ir salīdzinoši brīvas tikai katra otrā nedēļas nogale.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]pecuminjsh
2015-10-03 02:00 (saite)
Galīgi neaizņem daudz laika un viegli iemācīties, mums vispār spēles tagad iet dažreiz kādas 10-15 minūtes. Nu, mēs fiziski nevis digitāli spēlējam.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

10-15 minūtes klātienē
[info]dunduks
2015-10-03 09:44 (saite)
nozīmē, ka jūs esat Ļoti, Ļoti ātri :-)
Man klātienē vienīgā partija, kuras ilgums bija ~15 minūtes sanāca, kad Kingdom bija nekāds un labākais variants bija Smithy + big money (piedevām paātrināja tas, ka vēl viens spēlētājs šo taktiku nokopēja). Ja gadās kādas kārtis, kuras klātienē ir īpaši lēni izspēlēt (piemēram, Hunting party vai Scrying pool), tāpat, ja ir cursing bez trashing, vai, ja sākas Ambassador karš - tas ir uz ilgu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?