Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2012-08-05 21:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laba Daba 2012
Pa ceļam Rīgā nedaudz pa agru noķēra lietus, bet viss beidzās pietiekoši sausi. Tā kā nakšņošana telšu pilsētiņā mani nesajūsmināja, tad nakšņošana Siguldā un vietas izvēle bija konceptuāla - "Rasas", Rasas ielā 2. Saimnieks tur ne tikai nerunāja latviski, bet piedevām arī apvainojās, kad es ar viņu nerunāju krieviski. To gan kompensēja saimniece, kura svētdien mums prombraucot pateica, ka viņai nepatīkot politika, viņai patīkot cilvēki.

Pats pasākums man bija labs - pieļauju, ka no programmas tika redzēts salīdzinoši maz, bet tas ko redzēju pārsvarā patika, bet ja kaut kas jāpiemin, tad no pirmās dienas vislabāk nostrādāja "Iļģi", bet no otrās dienas visvairāk pavilkos no "Rīta stieņa" un PND uzstāšanās "Ej apskrieties" skatuvē. Jā, pirmajā dienā pie "Dzeltenajiem pastniekiem" aizmigu (ha!) un viņu programma man izrādījās tikai kādas sešas dziesmas gara, bet tas netraucēja nepamostoties dziedāt līdz "Nāc ārā no ūdens".

Bet pats galvenais bija, ka visa tā klejošana, dažādu cilvēku satikšana, tas viss panāca to, ka likās, ka pasākuma teritorija ir universs un nekā cita nav un nevar būt un nebija arī.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]str
2012-08-05 21:08 (saite)
:)))

(Atbildēt uz šo)


[info]planeeta
2012-08-05 23:36 (saite)
Jauks ieraksts :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2012-08-05 23:41 (saite)
Es patiešām centos īsi :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?