Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-08-25 22:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

Stoke iesit pēc stūra (Upson) un ir vēl pussolīti tuvāk, lai tiktos ar Barcelona 2012.gada Superkausā (diemžēl, CL grupa katalāņiem tāda, ka pat visteorētiskākās izredzes uz trešo vietu viņiem nav). un arī otrais (Jones) un pa vidu pirmo reizi arī Dilailai jau bija.

un 3:0 (Whelan, no 17m, pēc stūra, zem pārlikņa ietriec), jē, jē, jē.

Birmingham iesit portugāļiem (nevar jau kā pirmajā spēlē trīs reizes pa rāmi). piedevām, kamēr rakstus arī otro.

dzīve iet uz augšu :-)

2.puslaiki
Newcastle sāk labāk - gandrīz iesit, iesit, bet aizmugure (tāda fifty-fifty), vēlreiz gamdrīz iesit. bet ar visu to Skantorpa vēl piecas minūtes tuvāk pirmajai uzvarai Līgas kausā par augstākās līgas komandu.

Anglijas frontē pārējais viss mierīgi, bet pa to laiku salas ziemeļos Vecā firma raud - Rangers mājās zaudē Maribor 0:1 (1:3 kopā), Celtic viesos zaudē Sion 0:2 (kopā 0:2) un ir mazākumā.

~15 minūtes pirms beigām Vecā firma sinhroni iesit un rada cerību. noteikti, lai pēc tam vairāk sāpētu.

un pa to laiku patiesi brīnumi notiek Belgradā: Partizan - Shamrock Rovers 1:1 (kopā 2:2).

prieki bija īsi, jo nepilnas piecas minūtes un Celtic ir dead and buried - no 1:3 viesos un mazākumā un desmit minūtēs neatspēlējas.

bet Newcastle joprojām pārsteidzošā kārtā nekādi nevar iesist, bet Stoke plosa sierēdājus un Jones pretuzbrukumā ar galvu no vārtsarga laukuma līnijas ietriec bumbu vārtos.

Newcastle turpina neiesist un viss gandrīz beidzās, ja ne vārtsargs, kurš šamos izšķērdētājus glābs pēc rikošeta izvelkot. pa to laiku Thun ir ticis pie prestiža gola, bet pa lielam pie kājas - Stoke iet tālāk.

[info]martcore var sākt priecāties (vai skumt?!), jo R.Teilors no 18m perfekti izpilda soda sitienu un pēc minūtes pēc rikošeta bumba centimetrus gar tukšo Skantorpas vārtu stūri aizlido. pamatlaikā vēl minūtes desmit.

Rangers 24 sitieni pa vārtiem nepalīdzēja panākt vairāk par 1:1 un līdz ar to Vecā firma ir oficiāli ārā no eirokausiem. sic transit gloria mundi.

Newcastle noripina gar vārtu līniju, bet nav neviena, kas pieliek kāju, bet Bests izdomā, ka labāk sist pretējā virzienā nevis vārtos no vārtsarga laukuma līnijas. vēl trīs no piecām kompensācijas laika minūtēm gan ir.

Shamrock Rovers Belgradā cīnīsies papildlaikā un to pašu darīs arī Newcastle Skantorpā (kaut arī, ja nebūtu tiesneša svilpes, mājinieki uzvarētu izšķirošo iesitot no savas laukuma puses).

Skantorpa gandrīz iesit, 2x, bet gandrīz neskaitās, bet pa to laiku Shamrock Rovers iesit pendeli un iet tālāk.

un Skantorpa turpina uzbrukt, bet viss pa tukšo, līdz Ameobi tas kurš nav Šola, bet gan Semi tomēr iesit bumbu Skantorpas vārtos, a žaļ.

Kopsavilkums

Birmingham 3-0 Nacional (agg 3-0)
Dnipro 1-0 Fulham (agg 1-3)
FC Sion 3-1 Celtic (agg 3-1)
Partizan Belgrade 1-2 Shamrock Rovers (agg 2-3)
Rangers 1-1 NK Maribor (agg 2-3)
Stoke 4-1 FC Thun (agg 5-1)
Tottenham 0-0 Hearts (agg 5-0)

Scunthorpe 1-2 Newcastle

ja ne Vecā firma, tad viss būtu vienkārši perfekti (nu jā, cup-set Glanford Park arī nebūtu kaitējis, jā) :-)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?