Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-08-07 16:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Labadaba'11

sākšu ar īpašo īgnošanos -

šogad subj. iesākās ar žīdiskiem gājieniem, resp., par autostāvvietu iekasēja latu, piedevām arī pie atkārtējas iebraukšanas atkal latu (otreiz es gan vismaz paprasīju čeku). būtu jēguši vismaz tad arī zāli nopļaut un lielajam ceļam perpendikulāros koridorus platākus iezīmēt, jo varētu padomāt, ka pļavā vietas maz. tāpat kāda mārrutka pēc prožektors otrajā naktī bija izslēgts?!
apsardze kārtējo reizi atgādināja domu par lielākajiem kretīniem, jo saskarsme lai arī bija ļoti īsa, bet nepatīkama, tāpat barošanas punktu bija mazāk, kas rezultējās garākās rindās, personāls arī tur slodzes dēļ vai hvz kāpēc mēdza uzvesties nedaudz neadekvāti, tiesa, tas man deva iespēju mazajam prieciņam, kad kārtējās haosa un nelaipnībās rezultātā es vismaz tiku pie haļavna saldējuma kokteiļa.

pirmajā dienā "Tumors" likās Dikti ok, it īpaši īsti pancīgākie gabali, "Otava Yo" joprojām laba, likās gan, ka tā pati programma, kas pirms gada, bet bija gan komunikācija latviešu valodā progresējusi, gan arī viņu apdarē izskanēja "Tumša, tumša tā eglīte", piedevām visi pantiņi :-) "Markschneider Kunst" palaida regeja viļņos, jo kā mēs labi zinam, tad "dļa rastamana vsjo marihuana", "Apofeoz Sounsystem", ko es sauktu par reggae/rap arī bija inčīgs un tad jau tuvojas trīs un baju bajuški baju.

otrajā diena es cēlos un vēlos, resp., ierados drusku pirms 16iem un tieši labi, jo pa ceļa trāpījos uz "ej apskrieties", kur jaunietis garā paltrakā izpildīja kompozīciju "es esmu čigāns", iespaidīgi un labi (pieļauju, ka [info]martcore varēs pateikt, kas tas bija par purniņu). "Baložu Pilni Pagalmi" bija Labi, bija arī hiti par rakstāmgaldu, vēstulēm un tevi (ceru, ka neko nejaucu). "Laiksne" ok, tikai publika, ieskaitot mani, slinka, "Dzels vilks" nepavilka nemaz, uz Suņa skatuves pārsvarā tikai troksnis, "Old Horned Sheep" īru un vēl visādi lecammūzika bija Dikti labi (arī atgādinājums man pašam, ka klimats paliek vēsāks un jāiet skriet, atgādinu, jāiet skriet), t.sk. bija pacentušies un piedāvāju "Esnenācu šai vietā" savā versijā. Abi poļi atstāja vienaldzīgu, arī "Oranžās brīvdienas" tāpat, bet "Ankylym" bija vienīgais gadījums man no Eža skatuves, kuru raksturotu ar apzīmējumu troksnis. Nobeigumā noklausījos Fontēnu un man šis atnācējs no 70ajiem likās ļoti ok. Un pēc tam apaļojos, jo cenšos pieturēties, ka jāiet projām kamēr vēl labi (tas attiecas, protams, ne tikai uz festivālu apmeklēšanu).

ārpus muzikālām izklaidēm uzlidoju debesīs ar katapultu - patika, vēl vajadzēs planierī pavizināties, gaisa balonā un tad jau būs diezgan visādas debesīgas lietas pamēģinātas. neviena pazīstama (ok, divus redzēju), četrpadsmit vārdi (septiņpadsmit, ja pieskaita komunicēšanos ar pārkingu), braukšu vēl, ierakstus gan diez vai pirkšu, jo vairums izskatījās/izklausījās pēc klātienē baudāmiem.

un kamēr biju LabāDabā Anglijā sākās sezona un komanda, kuras kreklā biju - "Peterborough United", sāka ar uzvaru 2:1 pret "Crystal Palace".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?