Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-05-08 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry

pierasti agrs sestdienas rīts (drusku pirms 15iem) līgani pārgāja ceļā uz filharmoniju. kāds līkums pa pilsētu, Jāņa sētā vīrs, kurš šķiet saaudzis ar sienu, ar baložiem un blokflautu un baloži visapkārt un uz blokflautas un skan kaut kas no Elvisa Preslija, pašvaldības policija audzina velorikšas, ka mums jāstrādā, jums jāstrādā, bet tā kā jums gaismu nav, tad pa tumsu nevajag vazāties, cilvēki ielās ir, bet kaut kā man pavisam, pavisam nepatīk, laikam mizantropija pārgājusi no lēkmjveida stadijas stabili augstā līmenī.

Roni apēduši mājas pienākumi, līdz ar to nebūs, lai arī, kā izrādījās, šī būtu viena no vieglākajām reizēm kā bez biļetes tikt. citus pazīstamus purniņus arī nemanīju un pat VIPi sevišķi nekur nerēgojās, kaut gan jautājumu-atbilžu daļā izskanēja, ka publikā esot kāds no valdības un vai BG nevar viņu kaut kā ietekmēt. ak, jā, [info]planeeta arī visdrīzāk neredzēju, kas gan nav nekas pārsteidzošs, ja ņem vērā, ka man nav ne jausmas kā viņa izskatās, lai gan pēc labākās sirdsapziņas blenzu virsū visām jaunietēm, kuras varētu atbilst viņas aprakstam - mazas un tieviņas un vecuma grupā 30-40 (par vecuma grupu stipri nosacīts mans pieņēmums).

pasākums pats 4 daļās - ~1h, tad 30min. pārtraukums, tad 45min jautājumi-atbildes, 45min uzstājas, un pēc tipa aiziešanas un nepārtrauktās applaudēšanas (nez ko darītu, ja pēkšņi noorganizētos un neplaudētu, un vai tad iznāktu uz obligātajām piedevām, kuras gan sava faktiskā obligātuma dēļ par piedevām saukt īsti neceļas roka) vēl 3 vai 4 dziesmas un tad jau tradicionāli skan "Always Look on the Bright Side of Life" un visi dodas prom (es būtu patīkami-nepatīkami pārsteigts, ja tomēr būtu vēl kāds turpinājums bijis - patīkami par faktu kā tādu, nepatīkami par to, ka manis ta tur nebija).

treklists nebija tāds, ka galīgi nē, nē, bet arī ne tuvu nebija jumtu noraujošs, līdz ar to muzikālā ziņā mans piepildījums bija kārtējais izstrīpojums dziesmu sarakstā, kuras gribu dzirdēt klātienē - 4.daļā izskanēja "Поезд в огне" http://www.aquarium.ru/discography/ravnodenst219.html#@bonus1, saraksts pats ir stipri virtuāls un atkarīgs no ēnas garuma, mēness fāzēm un citiem tik pat objektīviem faktoriem, un tagad visa pasaule sadodas rokās un cer sagaidīt klātienē arī, piemēram, "Электрический пес" http://www.aquarium.ru/discography/sinij_albo210.html#@407. bet tas, kas skan tomēr nav pats svarīgākais, jo man ar BG ir līdzīgi kā ar futbolu, jo arī tur mēdz gadīties bezcerīgs 0:0 pie knapiem pluss grādiem un sīka nepatīkam lietutiņa, kurš pāriet slapjā sniegā. svarīgāk ir izrauties, būt pašam ar sevi, brīžiem galva tukša, bet brīžiem miljons vienlaicīgu domu un apziņa, ka pasaulē ir vismaz kaut kas stabils - kā BG pavasaros Rīgā.

un pēc divām nedēļam notikums, par kuru uzzināju nejauši darbā ilgāk pasēžot ar kolēģiem - Rokgrupas "Pērkons" 30. gadu jubilejas koncerts 21. maijā Ikšķiles estrādē http://www.bilesuserviss.lv/lat/concerts/visi/?concert=83333 un tur arī būs noteikti jābūt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?