Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2011-04-26 08:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kārtis
saistībā ar http://klab.lv/users/observer/114664.htm

manā pasaulē (Ogres vidusskola) pašās astoņdesmito gadu beigās starpbrīžos uz palodzēm zole tika spēlēta atklāti (ap 90o gadu zole atkāti tika spēlēta arī latviešu valodas stundās un reizēm zolmaņi bija galdi trīs, resp., vairāk kā nezolmaņi) un nezinu nevienu gadījumu, kad kārtis tiktu atņemtas.

bet bridžs tika atklāts ar nemirstīgā izdevuma "Kriminālvēstnesis" starpniecību ģimenes lokā, pēc tam fizmati, LU bridža klubs, atsevišķa kompānija, drusku nopietnāk, piedalīšanās Latvijas čempī gan individuāli, gan komandām, bet tad vai nu pārāk atšķirīgās partneres un manas ambīcijas (par spīti tam, ka gribētos domāt, ka pārī līderis tomēr biju es - tikai nesakiet viņai, jo tad vēl nejaušā tikšanās reizē atraušos ar kāju pa ausi no Tās Jaunietes Ar Jostu) kombinācijā ar manu nevēlēšanos iespringt, kas būtu nepieciešams dajebkādam progresam noveda pie tā, ka šobrīd bridžs ir (ļoti) reti, bet toties labā kompānijā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2011-04-26 08:25 (saite)
Hehe, par To Jaunieti Ar Jostu iepriecināja :))

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2011-04-26 10:18 (saite)
Jauniete ar jostu, phe. Viņa tiesa, aizmauca uz Pekinu pārstāvēt Lietuvas sieviešu izlasi, taču domāju, ka tas vairāk aiz tā, ka diezgan izteiktā katoļu zemē nemazam ar tās sievietes ar kāršu spēlēm neaizraujas:))

Par bridžu, starp citu, iespējams, vajadzētu padomāt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2011-04-26 10:41 (saite)
vajag gan padomāt :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?