Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2010-12-29 17:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šī gada pēdējais rēķins aizlaists (pāris darbi gan vēl palikuši un viena otra aste būs arī līdzi jaunajā gadā) un varu citēt kādu krūšturu plivināmo dziesmu "... bet tas mani netraucē ..." un kaut arī manas identitātes pamatā ir personiskās prasmes un individuālais talants un savas individuālās vērtības apzināšanās, tomēr tikai tāpēc vien jau nesākšu izjust riebumu pret rasistiskiem vai homofobiem izteikumiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sissy
2010-12-29 17:22 (saite)
Rasistiski un homofobi izteikumi? :D Kas tās par ziediņos apslēptām frāzēm?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-12-29 17:38 (saite)
tas no vienas diskusijas (pats jau es neko nevaru izdomāt), kur viens no argumentiem bija doma, ka, ja jau tavas identitātes pamatā ir personiskās prasmes un individuālais talants un savas individuālās vērtības apzināšanās, tad kā gan tu vari neizjust riebumu pret rasistiskiem vai homofobiem izteikumiem?! man liekas, ka šāda argumentācija ir figņa. un vēl nedaudz un iešu uz ielas, plēsīšu kreklu un aurošu nebalsī (tie, kas mani ir dzirdējuši karaokē neļaus samelot, ka tā ir vienreizēja pieredze, resp., ar vienu reizi pietiek pat vairākām dzīvēm) nepieklājīgas dziesmas (iespējams pat kaut ko nāksies sacerēt pašam).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sissy
2010-12-29 17:47 (saite)
Hmm.. Es laikam esmu par tupu, bet nespēju saskatīt kopsakarību: kāds, pie velna, personiskajām prasmēm, individuālajam talantam un savas individuālās vērtības apzināšanai, kam, tjipa, jābūt tavas identitātes pamatā, ir sakars ar rasistiskiem un homofobiem izteicieniem? :( Jei bogu, ka lauzu galvu neziņā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-12-29 18:18 (saite)
mans ieraksts bija ar domu no mana mīļākā mīlestības romāna - Romēns Garī "Gaisa pūķi" un kāda angļu dzejnieka (pseido)citāta no tā: "vienā rokā viņš nesa lāpu/ bet otra roka bija asinīs".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]sissy
2010-12-29 18:52 (saite)
Bhh.. :( Atkal es visu esmu pārpratusi. Laikam jāsāk sev kost pirkstos, kad uznāk vēlme komentēt ierakstus, kuru saprašanai nepieciešama kaut viena kroka smadzenē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-12-29 19:51 (saite)
es pats bieži saprotu to, ko esmu uzrakstījis tikai kaut kad pēc tam, līdz ar to saprast/uzminēt tieši kāpēc es kaut ko rakstu var nebūt ļoti triviāls uzdevums :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?