Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2010-08-08 15:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laba Daba

esmu dzīvs, jo telts celšana, lai arī bija nedaudz ekstrēma (ar vienas otras detaļas salaušanu, piepūšamā matrača, kur par >90% aizņem telts platību piepūšana&iedabūšana iekšā pa ieeju, kura ir teltij sānos) un pēc būtības nevajadzīga, jo būtu pieticis ar vienu pašu matracis, tomēr nebija salīdzināma ar pirmo šovasar ārā pavadīto dienu, piedevām pietiekoši aktīvi veicot intensīvas fiziskās nodarbes, bet tomēr izdzīvoju un pat nekļuvu par pirmo dežurējošo mediķu brigādes pacientu (turnīrā, lai arī ieguvam 5.v. no 10 komandām tomēr bijām vienīgā, kas nevienā spēlē nezaudēja, gluži kā NZ šogad D-Āfrikā, piedevām tā kā pirms turnīra bijām sarunājuši, ka ja vienu golu iesitīsim, tad būsim tiesīgi sevi pasludināt par Izplatījuma Pasaules Olimpiskajiem čempioniem, tad [info]martcore pārstāvētās komandas rezultāts noblāv).

kopumā ar pasākumu esmu visādā ziņā apmierināts, nedaudz nelaba bija Milzīgais attālums starp autostāvvietu un telšu pilsētiņu (meitenes pie autostāvvietas teica, ka 500m, bet tad tie būs noteikti kauut kādi "Ratnieku metri"), tāpat vēl divas lietas, kuras varēja būt labākas (bet kas gan prasītu papildus finansējumu) - ņemot vērā ka uz atsevišķām skatuvēm, īpaši piektdienas vakarā mēdza būt būtiskas nobīdes uzstāšanās grafikā, tad prasījās kaut kāds tipa lidostas tablo risinājums, kur būtu kas uz kuras skatuves spēlē un orientējoši vēl cik ilgi, tāpat bija problēmas ar ūdeni dušās, kas dotajos klimata apstākļos maķenīt kretinēja (bet kā izteicās pieredzējuši festivāla apmeklētāji, tad tā jau pati par sevi esot ekstra). vēl pietrūka paša fiziskās formas vai vismaz saliekamā krēsla, ko līdzi nēsāt, jo rezultātā abas dienas noapaļojos agrāk nekā biju plānojis.

visādā citādā ziņā pasākums bija ekselents un vislabāk to raksturoja izstaigāšanās riņķī apkārt pa norises vietu sestdienas rītā ap septiņiem un konstatācija, ka teritorija praktiski tikpat tīra kā pirms pasākuma (katrā ziņā normālos apstākļos izlaižot vienkārši iziet cauri kādai vietai šādu cilvēku pūli dažādās reibuma pakāpēs ar plastmas alus glāzēm un vienreizējās lietošanas traukiem atkritumu visapkārt paliktu vairāk kā šeit pēc 10+ stundu pasākuma), kā arī bērnu integrācija pasākumā, jo lai arī šamo skaits bija leģions (līdz 12 gadiem biļete nebija nepieciešama), tomēr pat mani nekādā veidā netraucēja nevienā brīdī. tāpat sestdien bija tik daudz un dažādas atrakcijas pa dienu, ka katrs varēja atrast sev piemērotu nodarbi (vai arī nepiemērotu, bet to, ko vēlas kā manā gadījumā).

no muzikālājām lietām atklājums nr.1 bija viens no daudzajiem etno/folk roka (mans definējums) pārstāvjiem "Otava Yo" (Krievija). sliktā ziņa ir, ka viņi ir vairāk koncertu, nevis ierakstu grupa, bet labā ir, ka vēl nākošnedēļ pirmdien, otrdien un ceturtdien būs koncerti Rīgā. No vispār nedzirdētājiem interesanti bija "Baobas" (Latvija) un "Ukrainians" (UK). "DZeltenie pastnieki" ar "Alisi", "Inokentijs Mārpls" un "Satellites LV" nepavilka, bet "Baložu Pilniem Pagalmiem" un "Zig Zag" visu cieņu.

un tā globāli skatoties, ignorējot manas varēšanas un gribēšanas nesakritību, tad no organizatoru puses bija izdarīts (praktiski) viss, lai pasākums izdotos - visu cieņu :-)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kosmonavtovich
2010-08-08 21:17 (saite)
Jā - visu cieņu!
Es šodien iešanas vietā varu tikai steberēt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-08-08 21:21 (saite)
man identiski un zinu, ka rīt būs vēl sliktāk un darbā 4. stāvs (kāpšana lejā ūūū-āāā), bet neko darīt - māksla prasa upurus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?