Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2010-05-16 20:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
aktuālais
es varbūt esmu cinisks un ne(ie)jūtīgs un nesaprātīgs ierēdnis, bet dzirdot, un nu jau ne tikai delfu komentāros, bet arī masu mēdijos, plaši proponējot saukli "Neo - tautas varonis!", es nevaru izšķirties starp plecu paraustīšanu neizpratnē un pirksta pavirpināšanu pie deniņiem.

jā, un ja es strādātu VID IT daļā, tad es Neo noteikti uzskatītu par pidaru.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]divi_g
2010-05-16 20:30 (saite)
Kāpēc tā?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-05-16 20:45 (saite)
1. nesaskatu neko varonīgu (piedevām ļoti liels apjoms publicētās informācijas tāpat ir pieejams), un piedevām atmaskošana paša un/vai žurnālistes muļķības dēļ - pateikt, ka Neo ir zinātnieks Latvijā IT jomā nozīmē Ļoti sašaurināt loku,

2. ok, pat ja savāktu interesantāko (tipa "Rīgas ūdens", "Rīgas siltums"), lai varētu parādīt neatbilstības (un pierādīt, ka tāds caurums bijis), tad pēc tam būtu normāli nevis vākt visu, bet gan noinformēt VID (un/vai DDIRV), nu un ar kaut kādu taimautu (24-72h) masu mēdijus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]divi_g
2010-05-16 21:14 (saite)
Tiesa gan.
Man liekas, ka Neo ir "tautas varonis" nevis tādēļ, ka izdarījis ko varonīgu (kaut gan bik virs vidējā viņš ir - lielākā daļa nedarītu neko, ja atklātu šādu lietu), bet gan tādēļ, ka viņš ir pret visu nemīlēto "valsti".

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Anonīms)
2010-05-16 22:28 (saite)
Par 2 - cik saprotu, ņemšana notika, uz aklo mainot numuriņus, un attiecīgi tika iegūts kaķis maisā. Lai ņemtu kaut ko konkrētu, vispirms būtu vajadzējis patiešām kaut ko uzlauzt, nevis tikai nosapņot ((c)MZ) par caurumu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dunduks
2010-05-16 22:57 (saite)
tā kā tāpat ņemšana notika ar skriptu, tad pieļauju, ka bija iespējams pielikt vēl vienu IF, ar kuru vai nu pēc nosaukuma vai reģistrācijas numura nepaņemtu, piemēram, privātos vai paņemtu tikai valsts un pašvaldību iestādes utml. un darba vietu identificējošiem datiem ir jābūt, jo kā tad savādāk tāpat uztaisītu publicētos apkopojumus pa iestādēm ?!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?