Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2008-11-10 17:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
protams, paeedushais neeedusho nesaprot un taa, bet -
saliidzinaat 91o un muusdienas, kaa tas izdariits http://klab.lv/users/jan09/192950.html, arii nav korekti, jo toreiz bankroteeja viena (Milziiga) valsts, bet tagad to neviens neatljausies (re, kaa Islandi izglaaba pat bez RU $$$).
un taadu hiperinflaaciju gadiijumaa, protams, nav nekaadu izredzhu saprotamu summu atguut, vieniigaa probleema ir taa, ka Remarka darbos tas ir interesants piesitiens ar tachku 2x dienaa peec algas braukt, bet mums, kas to ir pieredzeejushi, veel pakruutee kaut kas meldz (man gan faateriits burtiski paaris dienas pirms noblokjeeshanas paspeeja par visu naudu buuvmateriaalus sapirkties).

un neba "pensionaari" vareeja tos 100mlj. tik aatri iznjemt, gan jau pashaa Parex-aa vai fuktukaa kaads izpljaapaajaas un lielie saaka iet prom.

taapat man galiigi negribas iedomaaties, kas buutu shodien noticis, ja valdiiba nebuutu Parex-u stuteejusi - mazo ieguldiitaaju rindas pie bankaam atgaadinaatu 95o vai 98o gadu, un rezultaata sashuupotos virkne banku, kaada gan jau nobirtu, un rezultaataa veel azhiotaazha pienjemtos speekaa, taapat to naudu zekjee netureetu (un latos arii diez vai), rezultaataa tirguu paraadiitos daudz, daudz latu, kas veel papildus inflaacijas pieaugumu vareetu atkal iekustinaat, nu i nafig.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]petrovichs
2008-11-10 20:32 (saite)
Piekrītu visnotaļ :)

(Atbildēt uz šo)


[info]unpy
2008-11-11 10:23 (saite)
Tā gan.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?