Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
@ 2006-12-27 08:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nedaudz par graamatu eeshanu
taa kaa uzstaadiijums bija "tipa neko nedaavinaam" (smiekliigi jau), bet maajaas vienam otram ko lasiit laagaa vairaak nebija, tad izdomaaju panjemt atlikushos triis Denbraunus, lai veciishiem ko palasiities iraid.
nu pie reizes arii pats izlasiiju, jaasaka, ka taa nav kvalitatiiva lubene / spriedzes romaans, tad jau labaak veco labo Grishamu izveeleeties (ja vien vinjsh nav peedeejos 10 gados samaitaajies), jo shamais vismaz izpeetiija jautajumu par ko rakstiija (Brauna "Ciparu cietoksnis" bugaga), taa kaa nerekomendeeju arii laika nosishanai
bet skumjaakais jau bija, ka arii Silvanas De Mari "Peedeejais elfs" neko daudz taalaak aizgaajis nav, par spiiti pirmajai nodaljai, kas pirms kaada laika bija Kultuuras dienaa publiceeta un kas pakjeera taa, ka peec taas bral njegljadja, atsevishkjas nodaljas, atsevishkjas idejas ljoti ok, bet kopumaa trishkin kaftan no koeljismiem un bojevikiem, nedaudz zheel, bet vismaz veel 300 lappuses ko izlasiit

p.s.
ja divus vakarus peec kaartas iet pa teevee HP, tad interesanti pamaniit, ka otraas tulkotaajs nav redzeejis pirmo, jo savaadaak pirmjaa nebuutu Dumidors, bet otrajaa Damblors, khe, khe


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]pata
2006-12-27 09:13 (saite)
Klau, moš pastāsti, kāpēc D. Brauna sarakstītās nav kvalitatīvas lubenes?! Es izrāvu visus 4us bez maz vai pēc kārtas. Un tikai tāpēc, ka ātri lasās, jo principā šis žanrs mani neaizrauj. Man laika nosišanai bija o.k. Neesmu nekāda eksakto zinātņu doktore, tāpēc pat necentos meklēt pretrunas faktos vai izvēletajā tematikā. Laikam pieņēmu to kā autora viedokli, nevis absolūto patiesību, jo tā tomēr ir izklaides literatūra, nevis National Geographic izdevums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-12-27 09:20 (saite)
kvalitatiivai lubenei gribeetos ieraudziit ne tik vienaadas un ne tik primitiivas sheemas, un nedaudz ticamiibas momentu arii studijaa, luudzu :-)

p.s.
es tos triis arii izraavu peec kaartas vakardienas peecpusdienaa paraleeli ar futbola skatiishanos no Britu salaam, tagad vismaz man var buut Viedoklis

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]sirdna
2006-12-27 10:49 (saite)
Otrā filma bija uzkrītošs angļu->krievu->latviešu tulkojums. Kā tur bija Hufflepuff tornis iztulkots, tagad neatceros. Pufendujs laikam.

(Atbildēt uz šo)


[info]sirdna
2006-12-27 10:52 (saite)
Rīt grāmatas arī naf labi.

Šveika dēkas es apriju vienā dienā un biju neizpratnē, par ko tāda slava? Bet ar laiku sagremojās un gabals tagad liekas visnotaļ labs.

No Dena Brauna es ieteiktu izlasīt Da Vinči kodu un citas grāmatas neaiztikt vispār - tiešām ļoti vienādas shēmas (pašas par sevi OK, bet ne jau atkārtojumos).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-12-27 11:48 (saite)
Da Vinchi kodu es pirms paaris gadiem izlasiiju un likaas tiiri ok lubenjlasaamvielai. bet paareejie denbrauni der vieniigi apriishanai, savaadaak lietderiigaak buutu to laiku pavadiit degunu urbinot.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]divi_g
2006-12-27 11:57 (saite)
+1

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]str
2006-12-27 12:44 (saite)
labi ka neskatos latviski HP:)PPPP

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]dunduks
2006-12-27 13:45 (saite)
imo, vispaar labaak ir neskatiities nekaadaa valodaa, kaut gan "Nosleepumu kambara" beigaas, peec tam, kad bazilisks (nevis vasilisks!, kursh pie tam neatbilda definiicijai - Teiksmains nezvērs ar gaiļa galvu, krupja ķermeni un čūskas asti; tas spēj nonāvēt ar skatienu un elpu) bija piebeigts, HP vienubriid bija eleganta parodija par Brjuusu Vili :-)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?