per silentium ad as†ra mille - sovi ņežnije [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

sovi ņežnije [Apr. 27th, 2017|09:09 am]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
biju vakar tātad stāties ciešā kontaktā ar Valsti, kas pašpasludinātiem anarhomōpātiem allaž ir biš tāds slīdens sakars. pat ne ar Māti.lv, bet pilsētu mūsu, konstitucionāli neuzceļamo, vai precīzāk – tās likumīgo Ziemeļu patvaldību.
te der nelielu finesīti pieminēt. krietnu rīta daļu biju līdz elkoņiem noņēmies pa Austrīša trako čillīšu ūdeņiem, mēģinot jaunu partiju piešķilt. iepriekšējā, no memmes pipariem, atļāvās neuzdīgt. man ir aizdomas, ka radītāja kādā izmisuma brīdī būs ražu ielikusi cepeškrāsnī pažāvēties. atkal bij jāskaita pantiņš „tu tikai acis neaiztiec”, ar ko es labu brīdi tiku galā itin labi. tomēr, dvēseles spieģeļus sargājot, acīmredzami atstāju novārtā citas korpusa detaļas… vai nu biju izskrējis pa mazam, vai, raugoties potenciālajā dzīvībā, skaidrām beznosacījuma kustībām biju rūpīgi aptaustījis pats savu sākotni, bet no manas primārās dzimumpazīmes uz augšu sāka skriet daudzfrekvenču viļņu kaskādes. pulss, šķiet, nevienā brīdī nesacēlās virs simta, bet asensspiediens gan lēkāja kā mīlas aktā. es beidzot sapratu, kas ir Čī, kur tas mīt un kā to izsaukt. dīvainā kārtā, es pat nesvīdu. sajūta gan bija, ka esmu sviedriem pārplūdis, bet ķermenis laikam tak bij gana saprātīgs un nelaida slūžas vaļā, pretīgā gadījumā es būtu no atūdeņošanās beikts. toties no manis plūstin plūda visādi ho-ho-hormōni unvai flu-flu-fluīdi. auras es joprojām neredzēju, bet tāds dīvains mākonīts man bija riņķī gan.
tā kā neko racionālu padarīt nespēju, izlēmu doties padoties un parakstīt līgumu par zemes nomu, klusībā cerot, ka mana mirkļa fluiditāte neliks šķēršļus dzimumdzīvei ar tautas kalponēm, drīzāk to veicinās. es kopzummā Direkcijā esmu bijis 5 reizes. jautājums sarežģīts, piekrītu. tālab nekurnu, ka nāksies iet vēl sesto reizi, lai gan aizvien redzu realitāti, kurā to visu varēja nokārtot 15 minūtēs pirmās valsts vizītes laikā. bet vismaz iepazināmies. quid pro quo vadis, kā teiktu Pulkvedis.
pirmajās reizēs es droši vien atstāju garīgi un galīgi nelīdzsvarota cilvēka iespaidu, bet laiks dziedē visas brūtes, un nu jau, jāpiesit pie koka vai akmens, es viņiem drusku simpatizēju. pat sargs diezgan speciāli sagaidīja mani koridōras galā, lai tik sirsnīgi atvadītos, ka gandrīz apsvēru tur uzkavēties, uzaicināt vīru uz viņa paša apsargāto kafejnīcu apskalot līkopu, bet noturējos. viņam tomēr pienākumi.
čillustrācijai maza ainiņa no mūsu otrās tikšanās reizes.
– es savas domas neesmu mainījis, ņemšu visus trīs. katrs savā ziņā foršs un pa savam problemātisks. būs interesanti.
– nē, nebūs. nav vairs visu trīs.
– (neticīgi, izmisīgi) kā nav?! kas nav? a kas ir? un cik ir?
– nu, pasakiet, kuru jūs visvairāk gribējāt.
– ēē, es tā nebiju domājis… (domā) nu, ja tikai viens palicis, tad manas prioritātes kārtotos šādi: 99, xxx, yyy (ййй). bet, ja var izvēlēties divus, tad man atkal jādomā (domā atkal, ne sūda neizdomā)
– ziniet, nu tieši 99tais arī ir palicis. interesē?
tamviet, lai retortiski atbildētu uz retōrisku jautājumu, sarūgtinājuma un prieka mikslī sāku saraustīti sniegt sekojoša satura papildinformāciju:
– ziniet Taizemē, piemēram… tur baigie Nodokļi jāmaksā, ja kāds grib firmas nosaukumā devītnieku ielikt!
kundze paceļ acis no papīriem. perifēri manu, kā paceļas vēl divas jautājošas galvas. es patinu atpakaļ savu tekstu, šausmās ieraugu feiko ņūzu un steidzu to labot:
– nē, nē, ne jau Nodokļi! KUKUĻI! Baigie kukuļi, es iekarsis auroju, pamodinot vēl divas darbinieces savā arjergardā. kad vispēdīgi gāju prom, viena no viņām uzmeta man jauku mirkli un tad turpināja klusu zviegt mutautiņā. vo, tā mums tur iet. bet vēl jau viss nav galā. man vēl būs jājāj pēc Priekšnieka parakstītā egzemplāra. sasodīts, tur pieci it kā tak pieauguši cilvēki sēž. bet nu laikam bez tām paraksta tiesībām. man elektrōniski paziņos, kad var nākt pakaļ. es te mazliet pie rīta herbālās kafijas vizualizēju visus tos nabaga elektrōnus, kas bez īpašas jēgas un vajadzības tiek dzenāti manu sīko iegribu apmierināšanai. stulbums, bet patīkami.

mājupceļā, kurš pirmo reizi 10 gados veda caur LB nolūkā paņemt nulli trīs, ar prieku samājos ar [info]rediiss. labka viņa nezin, ka es no mājas izeju vienreiz divās nedēļās, citādi varētu rasties iespaids, ka es viņu stalkoju. vienalga patīkami savējos atpazīt jau kvartāla attālumā.

tā. pazaudēju pa-pa-pavedienu. šit 'appenēs.

pateicoties [info]kochkas saullēkta diskotēkai, man ir jauna himna.

Fuck The Government, I Love You

vēl man esot jauna iesauka, Šveices brālītis izstāstīja. džei tū. gou figer.
es palūdzu, lai jaunieši apsver to piekoriģēt uz džei dū. tas arī ir divi, tikai lietuviski.
ok, ies dzīvē, palūrēs, cik devītniekus tā šodienai sagatavojusi.
tu dū ōr not tu dū, ic not īven a kveščin.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:April 27th, 2017 - 09:35 am
(Link)
vai cik mīlīgs skaņdarbs. ceru, ka tu kļūsi par vienu no tām tantēm, kas nāk uz valsts institūcijām diendienā dirsties par neko (tam nav nekāda sakara ar piedzīvotu situāciju) :)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 09:40 am
(Link)
principā, es jau esmu sākusi :)
[User Picture]
From:[info]ulvs
Date:April 27th, 2017 - 10:04 am
(Link)
rekomendēju papildināt savu ikdienā apmeklējamo vietu sarakstu ar administratīvo tiesu, piedalies pēc iespējas vairāk lietās vienlaikus un vienmēr centies pārspēt savu dienas rekorda. viena paziņa strādāja tiesā par sekretarku, teica, ka tādas piestaigātājas parādās regulāri un uz ilgu laiku. gan jau bērnībā safanojas par kafkas procesu vai džadžu džūdiju.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 10:17 am
(Link)
doma laba, vienīgi, cik es atceros no savas pieredzes un padomju komēdijām, tur mūžīgi tā augšā-lejā celšanās un sēšanās, kā riktīgā božņeicā. tas tomēr pārāk sirreāli, pat priekš manis.
kapēc Piecelties vietā nevienoties par 10 atspiedieniem no grīdas vai Apskauj savu tuvāko?
[User Picture]
From:[info]rediiss
Date:April 27th, 2017 - 10:13 am
(Link)
hhh nē, es padomāju, ka jūs bijāt 99to apraudzīt :)
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 10:28 am
(Link)
es vēl bišk tāds slimiņš. vakar arī dūšīgi pūta, tālab izlēmu mājās kvarķirņikā ar kortelīti pasēdēt.
tūliņ gan steigšu turp. precīzāk sakot, vispirms 369 metrus attālajā bērnības dzīvoklītī palīdzēšu memmei gatavoties māšeles uzņemšanai.
kas man atgādina, ja jāmeklē žilete. weenaam viss ok, jāapskuj purniņš.
[User Picture]
From:[info]neraate
Date:April 27th, 2017 - 11:14 am
(Link)
klau a tev tie popkorni nepāraugs? es savus arī tā gribu, bet drusku tomēr baidos
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 11:47 am
(Link)
dzīvoklī?
šie patlaban aug dikti strauji. stublājs jau būs ap 20 cm, un garākās lapas vēl divtik. drīz pārlikšu uz palodzes (šobrīd vēl zem lampām) un maijā kaut kur izstādīšu. pārīti savā dārziņā, pārīti Siguldā, un pēdējo pēc situācijas :)
[User Picture]
From:[info]negaisiic
Date:April 27th, 2017 - 12:00 pm
(Link)
Man īsti nav skaidrs - kā no tiem trim, ko Tu biji visus iecerējis sev - un skaidri tur visām lēdijām licis manīt, ka gribi sev, ir palikuši tikai divi?
Jeb vienkārši viņi nemaz negrib vienam dot vairākus, lai nepārkāptu sociālā vienlīdzīguma principus, ka katram pienākas viens, vairāk nedos, vai arī ir iespēja no katra atsevišķi ko vairāk dabūt, nevis dodot visus vienam?
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 12:07 pm
(Link)
bija palicis tikai viens, ar diviem 9niekiem nosaukumā.
iepriekšējos divus kāds laika posmā no mūsu pirmās tikšanās reizes jau bija prihvatizējis.
te der piezīmēt, ka mūsu otrā tikšanās reize hronolōģiski sakrīt ar manu ceturto Direkcijas apmeklējumu. pa vidu bija divi tukšie ziedi – vienreiz atnācu 10 min. pirms darba dienas beigām, otrreiz – 50 min. a tur jau visas atslēdziņas nodotas sargam vai pat žogs jau aiz slēģiem. viņiem varbūt tur arī fluīdu grafiks.
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:April 27th, 2017 - 01:03 pm
(Link)
vēl viena mīlīga dziesmiņa https://www.youtube.com/watch?v=OdSVTYaZmEI
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 27th, 2017 - 06:29 pm
(Link)
ō jā. šī mums te disenītē kaut kad pasen ir skanējusi. paldies ;)
[User Picture]
From:[info]saikne_neochin
Date:April 29th, 2017 - 12:37 am
(Link)
laba disenīte bijusi, kas jums tur vēl tāds garšīgs skanējis?
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:April 28th, 2017 - 08:51 am
(Link)
Vaidievaidie....
Es jau nugan, kad penzijā būšu, tik tiešām iešu ikpārdienas uz kādu no iestādēm kārtību ieviest. Atriebt visu šo un vēl šo to.
[User Picture]
From:[info]dooora
Date:April 28th, 2017 - 08:59 am
(Link)
ēhehē, tas takš viss ir joki un nekādas atriebes nepaģēr.
ja es arī atļāvos pačīkstēt Tevuz pleca, tas tik pieder pie spēles ;)
es ar visu esmu pilnīgā mierā. nemierīgā, tas skaidrs, bet mierā.
Saulaini! (rādās, ka tūlīt būs lietus. rīt vispār labāk lauka darbus neplānot, no Lietavas nāk lietavas)
[User Picture]
From:[info]toadbeauty
Date:April 28th, 2017 - 11:06 am
(Link)
Vakar visu labo laiku iztērējām Užavā pie jūŗas. Bija saule un vējš, un nu man ir iesārts sejs.
Tā ka šodien drīkst arī līt.