per silentium ad as†ra mille - [entries|archive|friends|userinfo]
باب

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Nov. 7th, 2014|08:42 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
nav jau droška peļami dirnēt siltā zvilnī un kaismē spriest par paiderastiju.
pavisam cits situatīvais smeķis rodas, kad Laimas māte pilnmēness rītā cibiņu ieved cietuma kamerā kā kamerām apkrautu asistentmūli pusdullai latvju māksleniecei, kas vietējos interesentus apņēmusies apgaismot fotō-pašportreta laukā.

..tas brīdis, kad tu nodomā, cik stūlbi tomēr, ka ar mums palicis tikai viens apsargs. starp citu, pirmo stundu un apm. 41 minūti es par šo faktu vispārējās ambiences vārdā biju aplam līksms.
jo, raugi, tai minūtē viens džeks neizturēja, leca kājās un pauda kolektīva kopējo neizpratni slash sašutumu, ka wtfkāda wtfakta wtfvārdā viņiem te diapozitīvi parī iekšā visādus pidarus, transvestītus, un tamlīdzīgus kropļus?! kolektīvs kolektīvi pauda atbalstu jautājuma nostādnei un pieprasīja paskaidrojumus.
šai patiesības acumirklī vēderā kas sakustējās, taureņi tie nebija. pieņemsim, ka tās bija hrestosomātiskās oliņas, kas džekiem kritiskos brīžos, pārvarot gravitāciju, šaujas augšup, drošībā.
ko tieši es teicu, neatceros un, visticamāk, pats pat nedzirdēju, jo galvā skaņi dunēja vienas filmas nosaukums. oriģinālvalodā.
LinkLeave a comment

Comments:
[User Picture]
From:[info]basta
Date:November 8th, 2014 - 01:30 am
(Link)
turpini!
[User Picture]
From:[info]_re_
Date:November 8th, 2014 - 02:22 am
(Link)
cietie rieksti?
[User Picture]
From:[info]eureka
Date:November 8th, 2014 - 03:22 am
(Link)
spēcīgas oliņas
From:[info]po
Date:November 8th, 2014 - 07:47 am
(Link)
Labs cietums sevi sargā pats.
[User Picture]
From:[info]217
Date:November 12th, 2014 - 05:52 pm
(Link)
õ, šitais izklausās pēc Piedzīvojuma. man kādreiz gadījās viesa izklaidētāja lomā paviesoties sieviešcietumā iļģciemā un arī kkā bija prieciņš par pāris apsargu klātbūtni atsevišķos brīžos. nez. gribētos gudri irst par to kādas vispār kādam ir tiesības kādu citu kkur ieslodzīt, bet jā, iekšā ir arī instinktīvais pērtiķis, kas atsevišķos brīžos priecājas, ka starp tevi un To Otru ir džeks ar ieroci.(es tikai nezinu, kas ir tā konstrukcija paurī, kas otru padara par Otru