dogaresse ([info]dogaresse) rakstīja,
@ 2009-09-09 00:11:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:angry

pīrādziņi II
Pēc šodienas lielā 3h mītiņa man viss ir skaidrs - esmu pīrādziņu cepēja! Kā gan man kaut kas cits varēja ienākt prātā??? Muļķīgas ilūzijas!

Brainwashing tāda mērogā vēl nebija piedzīvots, esam sasniegushi jaunu līmeni, menedžments kļūst arvien atklātāks savos nākotnes nodomos: visu vienkāršot un nonivelēt, cept pīrādziņus vienvardsakot. Atradušies te mākslinieki, taisās izrakstīties pēc sirds patikas un citēt visādas brīvdomības, kas nav Lielo Galvu apstiprinātas, kas vēl nebūs! Lielo Galvu priekšnieks bija pat ilustrāciju pauverpointā sataisījis, ziniet. Ta teikt, tie, kas neuztver tekstu, varbūt bildi iegaumēs: ja attēlā var saskatīt gan zaķi, gan pīli, un Lielās Galvas tur saskata pīli, tad zaķa tur NAV!!! Gribat sekot kādām jaunām vēsmām? Priekš kam, mums taču ir PRAKSE!Un vispār, kāpēc mēs rakstam tik gari, var taču īsāk, nav te nekads divritenis jāizgudro.

All in all: sen neesmu bijusi tik saērcināta, gribas lamāties rupjiem vārdiem. Mītiņš bija no rīta, bet joprojam nevaru nomierinaties. Pec sapulces gan ar bijušo priekšnieku iesmējām par tēmu, ka drīz mūsu garadarbus varēs saņemt īsziņas formā; maksimalais zīmju skaits 160 un visiem labi. Mums output, klientiem rezultāts.

Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski.



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]taslops
2009-09-09 11:15 (saite)
Cool. Kas tas par mītiņu, kur cilvēkus pieņem cepējos? :)

(Atbildēt uz šo)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?