divsimt_zosis ([info]divsimt_zosis) rakstīja,
@ 2021-12-03 10:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
VISS IR ĒTISKI UN SUBVERSĪVI ATPISIES


Krišjānis Lācis 2016. gada 15. jūnijā pēc tam, kad [zem atslēgas] biju padalījies ar savu vairākus mēnešus iepriekš veikto privāto vendetu pret nodevīgām, krāpjošām kucēm an sich, pārsūtot Lindas Kalniņas ([info]di_wine) otrajam vīram viņas zematslēgas ierakstus kā par 1) gruzīnu, tā par 2) latviešu(?) mīļāko (kuri abi bija arī Lindas Kalniņas vīra draugi). Piecu gadu laikā esmu kļuvis daudz efektīvāks & would totally do it again, ja nebūtu nekā labāka ko. Jebšu nosodu krāpšanu, uz šo rīcību mani izprovocēja nevis tā pati par sevi, bet Lindas Kalniņas ksenofobiskie komentāri par bēgļiem, kā arī citas latviešiem raksturīgā maziskuma izpausmes, kuras tika paustas cibā. Pieļauju, ka man pašam arī tas bija simbolisks closure sava paša traumai (par kuru atriebība bija izpalikusi, jo reasons). Bet tas telohs gan ir bezmugurkaulains troglodīts! Pārmet man to, par ko pirms pieciem gadiem slavēja, jo pa šo laiku tā krities manās acīs. Teloh, atkārtoju: tu manās acīs krities tikai šopavasar ar savu pilnīgo sejas zaudēšanu un princīšspiegšanu, kad parādījās [info]pishjaanis (laikā, kad tev jau mēnesi bija pašam savs Teļu Vortāls un bija laimīgi jāpulē gurķis, un jādomā par pēcnācēju radīšanu beidzot vienreiz, zb jau, kad tu pateiksi, kas tev tur ir ar to savu sievu???)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2021-12-03 11:40 (saite)
Es kategoriski nosodu jebkādu doxx. Tagad skaidrs, kāpēc tev ir tik pataloģisks naids pret sievietēm, kuras tu uzskati tikai par vaislas lopiem. Interesanti, vai tas ir arī tavu nesaskaņu cēlonis ar khosmos (viņas radi nebrauc tevi sodīt?)? Bet zini, Jāni Balodi, tas neattaisno zemisku rīcību. Dzīve tevi laikam ir ļoti ievainojusi, Jāni Balodi jeb Janur Baldur no Taurupes. Ko tavi vecāki domātu par tavu zemisko rīcību internetā, kā izrādās, jau gadiem? Tev vēl kāds draugs ir atlicis? Jo, šķiet, tu esi bīstams un šļāc indi pret visiem apkārtējiem. Tagad vīruss tavu nestabilo raksturu ir sevišķi destabilizējis. Vari, lūdzu, pateikt, pie kura no taviem paziņām (ja tev tādi ir) vērsties, lai viņi tev pateiktu, kā tu izskaties no malas?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]divsimt_zosis
2021-12-03 12:50 (saite)
Kāpēc tu neatbildi pēc būtības (kas tev ir ar to sievu?), bet piesienies, tavuprāt, nepareizi uzrakstītiem vārdiem? Gļēvs bēbis esi, ka nespēj sniegt norēķinu par savu rīcību? Vājulis?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2021-12-03 14:04 (saite)
Jāni Balodi jeb Janur Baldur no Taurupes, jautāšu īsi un skaidri a) vai tu esi mizogīns? (grūti izskaidrot noslieci pazemot apcelt sievietes); b) kāpēc neatbildi par savu rīcību? Esi tīnis? Filoloģijas fakultātē uz pusi jaunākām drostaliņām rādīji, kāds esi mačo, "ar pieredzi", un tagad nevari izkāpt no lomas?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?