diskurss ([info]diskurss) rakstīja,
@ 2014-05-20 07:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
boing bum čak, boing bum pšik
neesmu ginekologs, bet, balstoties uz manām niecīgajām zināšanām, man šķiet, ka ticēt ķ-astēm ir tieši tikpat saprātīgi kā ticēt pankūku efektam.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]dooora
2014-05-20 08:39 (saite)
nav vårdam vietas

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]diskurss
2014-05-20 09:52 (saite)
tupa divas lietas:
viens: reaktīvā dzinēja izplūdei tajās temperatūrās piesmidzināt klāt kaut kādus aromatizētājus - lolwut? kā tas techniski ir iespējams? nēnu kujzin, varbūt arī var, neesmu tik komponents, bet man liekas ridikulōzi.
otris: turēt k-rācijā fakin visu aviokompāniju un ražotāju vadību un pilotus un apkalpes mechaniķus - lolwut?

kādas tur bija tās pārējās tikpat lieliskās teorijas... par pārtikas jōdu kā maindkontrōla līdzekli vai tik nebija, par dzeramajam ūdenim pievienotiem viskautko, un tādā garā...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-05-20 10:42 (saite)
haha, nemaz nav tik tupa.
davaj, gaišās nākotnes vārdā, mani divi argumencenti zupas katlā.
viens: daļiņas < 1 μm atmosfērā var veicināt ūdens kristalizāciju. tas ir normāls atmosfērisks process — smilšu putekļi, ziedputekšņi, nesadegušās sīkdaļas industriālās civilizācijas „izplūdes gāzēs” piedalās lielajā ūdens aprites lokā. pēdējo 100 gadu laikā par šo tēmu izņemts lērums patentu, pārsvarā par aerosōlu iešļircināšanu ar nolūku modificēt laikapstākļus. tāpēc jau vakar aprēcos, kad savā bībelē ieraudzīju apakšnodaļu par cloud seeding, ar uzaicinājumu interesentiem vērsties pie Cloud Physics Laboratory, Division of Atmosperic Research, CSIRO, Canberra, Australia. varbūt mums viņiem vajadzētu uzrakstīt nelielu vēstuli no cibas. lai paskaidro darbaļaudīm un dīkdieņiem.

divi: ar šo ir sūdīgāk. jo, ja 1 ir trū, tad loģiskās implikācijas viegli var noraut jumtu i visdūšīgākajam ciniķim. ok, nu moš tie varētu būt tikai armijnieki, kas patrulē un aerosolē, bet vienalga kognitīvā disonanse liek atgriezties pie uzskata, ka tas ir sviests. tātad 1 must be un-trū.

fluōra savienojumus? kaut kas tādā garā. es jau arī zobpastas pērku bez tā sūda fluora, džastins keiss. bet nejauksim dažādas k-teōrijas vienā maisā. tas, ķipa, arī neesot pēc loģikas.

armijā bij kāteōrija, ka mums kompotā berot klāt kaut kādus brōma sāļus. ne ta lai nomāktu dzimumdziņu, ne ta lai, votvot, maindkontrolētu. jāatzīst, nebija taustāmu pierādījumu empīriskajā plāksnē. smadzenes, tiesa, mums papisa krietni. bet kompots tur vismazāk bija pie vainas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]dooora
2014-05-20 09:53 (saite)
tobiš, ticēt ir sviests.
nafig braukt ar ragaviņām no 42. stāva, ja var nobraukt ar liftu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]diskurss
2014-05-20 10:22 (saite)
tā arī sapratu, tikai pamatoju savu pozīciju )

par liftiem un ragaviņām, starp citu, uz dienām bija smieklīgi, kā kvalitatīvās žurizklaidnālistikas avīzē enerā tas briežaudzētājs leca gaisā, ka nu tik amērika mūs indēs ar saviem ģēemō un citām ēdamindēm. ņihujahuja, tās ragaviņas šurp nebrauc un nebrauks vis, tā man teica viens speciālists.

vispār brīnumaini, kā cilvēki pamanās sabūvēt tādas un šitādas ragaviņu teorijas, tai pat laikā neredzēdami vienu otru ziloņliftu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]dooora
2014-05-20 10:49 (saite)
ō. resnvēderi arī būs pret ģēmō? cool. ze mōr, ze merī krismas.
klau, tu nopietni nāktu uz to mandzantō maršu? vai tas bij joks?
vājprāts tik tāds, ka sākums nolikts [none ofdis iz maj ajdija, es vnk paraxtījos uz iesnieguma] uz, please take your seat and fasten balls, uz 8:45.
Lucavsalā 8:45, tad nākamā pietura zinātņu akadēmija, ~9:30, bet nu arī vājprāts. es pats, visticamāk, nākšu vienīgajā iespējamajā stāvoklī: sbala nakarabļ, bļ

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?