Nepabeigtā dienasgrāmata


1. Jūnijs 2018

(bez virsraksta) @ 21:47

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 2. Jūnijs 2018 - 10:16
(Link)
vai nu satika veci, iemīlējās, aprecējās ij tapa par dzemdējamo mašīnu vai laimīgi paspēja pirms visa tā atstiepties un tagad stāv kur mierīgi muzeja plauktā burciņā.
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: 2. Jūnijs 2018 - 11:28
(Link)
Nē nu kāpēc - viņa taču bija subjekts RSHA/SS speciālo pētījumu grupā subprojekts ``fito-gorgona 33B`` ar mērķi radīt plaša diapazona aģentu kamufloīdu - toksoīdu. Tehniskais uzdevums paredzēja izmantojot speciālus vīrusvektorus ievadīt subjektmeiteņu organismos dažādus augu un insektu šūnu kompleksus lai modificētu audu grupas specoperācijām vajadzīgajos virzienos, tā bērza tāss apvalki nodrošina izturību pret strangulāciju, superizturīgie zīda proteīni matos dod iespēju lietot tos kā plaša spektra instrumentu. Tālākā programma paredzēja ievadīt dažās epitēliju grupās cikutoksīnu, ricīnu un kolhicīnu sintezējošas modificētuas šūnas un/ vai simbiotiskas baktērijas, kā arī ārējā apvalkā iniciēt melnu hloroplastu veidošanos enerģijas absorbcijai plašā (nu IS līdz rentgenam) diapazonā. Pēdējā fāzē bija paredzēts gatavo modifikātu klonēt, izmantojot prorgammas ``Lebensborn``surogātmātes, līdz ar to pašas projekta sujektmeitenes par dzemdēšanas platformām neizmantot.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 2. Jūnijs 2018 - 11:35
(Link)
skaidrs. sadalīta fragmentos laboratorijā un petri traukos, ne muzeja plautiņā vesela burciņā.
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: 2. Jūnijs 2018 - 11:38
(Link)
Nē, paņemti vajadzīgie paraugi, padomju armijai uzbrūkot bija paredzēts projekta subjektus iznīcināt, bet par to zināja GRU un materiālus kā arī dienasgrāmatas minēto subjektu izdevās nolaupīt un evakuēt, pētījumi turpinājās attiecīgajā PSRS ZA specobjektā
[User Picture Icon]
From:[info]ctulhu
Date: 2. Jūnijs 2018 - 11:49
(Link)
Evakuācija izdevās, izmantojot negaidīto bērza tāss modifikācijas kriptobiozes efektu. Palaižot forsētu betulīna metabolismu ar attiecīgajām trigersavienojumu injekcijām, subjektmeiteni ievadīja pret pārslodzēm izturīgas vadāmās komas stāvoklī un ielādēja šāviņa Fi-103 kaujas nodalījuma vietā. Fi-103 tika izšauts austrumu virzienā un piezemējas paredzētajā kvadrātā, konteiners ar modifikātu tika nogādāts attiecīgajā objektā tālākiem pētījumiem. Iziet no komas izdevās normāli un subjektu tika nolemts papildināt ar eksperimentālajiem smadzeņu interfeisiem, uzlabojot arī viņas mentālās kapacitātes un mācīšanās spēju.

Nepabeigtā dienasgrāmata