Nepabeigtā dienasgrāmata


17. Jūnijs 2005

(bez virsraksta) @ 20:59

trīs sarkani tomāti
viens dzeltens pipars
zaļš gurķis
litrs tomātu sulas
viens sīpols
nedaudz čilli mērces
visu sagriež un pārlej ar sulu
viegli samaļ ar blenderi
pievieno karoti krējuma
un pašaudzētu baziliku
to es saucu par gaspačo
 

Comments

 
From:[info]koijots
Date: 17. Jūnijs 2005 - 21:02
(Link)
ja nebūtu tā litra sulas..
hmmm, izlemts, nebūs ar
[User Picture Icon]
From:[info]skuka
Date: 17. Jūnijs 2005 - 21:05
(Link)
Man no tā visa ir tikai tomāts, sīpols un blenderis. Es vispār mirstu badā. No slinkuma.
From:[info]benvenuto
Date: 17. Jūnijs 2005 - 21:27
(Link)
nelietis. es jau saaku lasiit sho recepti kaa dzeju.
[User Picture Icon]
From:[info]martcore
Date: 17. Jūnijs 2005 - 21:45
(Link)
tā, vot to jau es saprotu!
[User Picture Icon]
From:[info]kemune
Date: 18. Jūnijs 2005 - 09:41
(Link)
man no tā visa ir tomāti, gurķis, krējums un pašaudzēts baziliks. to es saucu par tomātu un gurķu salātiem
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 18. Jūnijs 2005 - 09:51
(Link)
tev pietrūkst pavisam nedaudz

Nepabeigtā dienasgrāmata