Nepabeigtā dienasgrāmata


9. Decembris 2013

(bez virsraksta) @ 17:18

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]usne
Date: 10. Decembris 2013 - 01:37
(Link)
Un galvenais kāds nepārvarams spēks spiež tās mēbeles pirkt!
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 10. Decembris 2013 - 09:35
(Link)
saprotams, par dizainu ir jāmaksā, par radošo darbu arī un protams, ka populārāk ir paziņot, ka "reklāmas sauklis par Ls 500 ir toksisks sūds, bet upcycled skapītis- nē". tomēr zin, mani mazliet izbrīna diezgan paš-nekritiskā arhitektu un dizaineru cunftes savstarpējā "mūsējais ir labākais." jo nu, grūti šajos kokvilnas vārnkājīšos ieraudzīt ko citu kā kārtējo rokdarbniecību un nevis dizainu. tāpēc nezaudēt kritiskumu tomēr nemaz nav tik slikti.
[User Picture Icon]
From:[info]usne
Date: 10. Decembris 2013 - 10:40
(Link)
Starp jomām dizains/arhitektūra vs reklāma/teksti ir nesalīdzināma Atbildība
[User Picture Icon]
From:[info]barbala
Date: 10. Decembris 2013 - 11:33
(Link)
jā. ja kļūdas vienā apdraud miesu un aestētiku, tad ilgstošas paviršības otrā apdraud garu, garīgo veselību un entelektuālo veiktspēju.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 10. Decembris 2013 - 13:00
(Link)
es vispār negribēju nevienu aizvainot, noteikti viņi ir jauki un talantīgi cilvēki, taču tas nav Dizaina priekšmets - tā ir veca atvilktne, kas iebūvēta vecā galdiņā uz vecām kājām, pārvilktā ar veikalā pirktu audumu. ne forma, ne raksts, ne konstrukcija šeit nav autora darbs. un ieguldītais laiks, materiāli un darbs nemaksā tik daudz. es jau arī nedusmojos, ka no manis kāds gribētu izspiest naudu, tikai žēl, ka šis projekts negūs panākumus, jo par tādām cenām to nepirks neviens

Nepabeigtā dienasgrāmata