Nepabeigtā dienasgrāmata


17. Aprīlis 2011

(bez virsraksta) @ 10:58

 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 17. Aprīlis 2011 - 11:54
(Link)
izvarot ir juridisks termins, bet būtībā ir runa par kārdināt/iekārot un atdoties/iegūt. bet runa te ir par "ikdienas grima" funkciju vispār. kāpēc sievietes ikdienā krāsojas? lai būtu "kārdinošas"? savādāk nesanāk sugas turpināšana?
From:[info]krysta
Date: 17. Aprīlis 2011 - 12:19
(Link)
Homo sapiens ir raksturīgi sevi modificēt un izmainīt vizuāli. Pat visprimitīvakās ciltis sprauž matos spalvas, nēsā grabuļus. Un tieši ikdienā. Tas pat nav kultūras noteikts, tas ir instinktīvi. Otrkārt, ārējai atribūcijai nav nozīmes. Hipiju ideālā sieviete nekrāsojas vispār, nelikvidē dabisko apmatojumu nekad, bet tas ir tikai cita veida relišeris, lai savas subkultūras vīrieti tieši iekārdinātu. Apzināti vai neapzināti. Mēģināt izcelties ir katra dabā. Ikdienas grima funkcija ir mēģinājums izskatīties labāks nekā esi patiesībā. Ar māklsīgu līdzekļu palīdzību. Cilvēks arī nepiedzimst ar laptopu klēpī, vai tapēc nelietot internetu?
From:[info]ingaile
Date: 17. Aprīlis 2011 - 12:27
(Link)
jā, tas viss ir ļoti jauki, bet šajā konkrētajā "ievas" formulējumā "kā izveidot kārdinošas lūpas" ir ieslēgts - tas tev ir jādara, lai tevi gribētu. Tas varētu būt kaut cik atbilstošs raksts žurnālā skaistumkopšanas profesionāļiem. Tā kā "Ievā" pasniegts aicinājums uz krāsošanos ir aicinājums uz manipulāciju t.i. vardarbību.

Nepabeigtā dienasgrāmata