Nepabeigtā dienasgrāmata


3. Decembris 2010

(bez virsraksta) @ 10:09

 

Comments

 
From:[info]blondulla
Date: 3. Decembris 2010 - 10:29
(Link)
interesanti arī tie VVF izteikumi par Lembergu:

"Nupat kādā žurnālā lasāmas Vīķes-Freibergas atklāsmes par to, ka nevajadzējis, nudien nevajadzējis publicēt šokējošos tiesas materiālus par Aivara Lemberga, šķiet, valstij pat ne visai likumīgi nozagto miljardu. Gan jau sabiedrība bez tiem būtu iztikusi, savukārt Lembergs tagad varot arī izsprukt no taisnīgās tiesas, - un vainīgs būšot Lapsa, kurš esot „ļoti daudzpusīgs cilvēks, kas gatavs strādāt jebkura labā”."

šī frāze "Gan jau sabiedrība bez tiem būtu iztikusi"... nu ja, priekš kam tai dumajai tautai kaut kas jāzina. turiet muti un balsojiet par mums aizvērtām acīm. tas vai Aivaru kādreiz notiesās, ir maz ticams, bet grāmatas efekts vismaz bija tāds, ka varbūt kādam tā tomēr atvēra acis un atturēja balsot par ZZS.

"Kā un ko Lembergs spējis par savu netiešo aizstāvēšanu „iesmērēt” nu tikai no eksprezidenta pensijas (kas vairs neļauj ikdienā mieloties ne Salā, ne Vincentā – turklāt arī privātfrizieri no valsts līdzekļiem neviens vairs neapmaksā) pārtiekošajai Vīķei-Freibergai, man nav zināms. Savukārt ļoti iespējams, ka WikiLeaks mums tuvākajā laikā pastāstīs, uz ko un kā labā patiesībā bijusi gatava mūsu prezidente."

jā, tas būtu interesanti, ja WikiLeaks pavērtu aizkaru par mūsu ziņotājiem.
From:[info]unpy
Date: 3. Decembris 2010 - 10:40
(Link)
Varētu domāt, tas ir kaut kāds baisais, nevienam nezināmais noslēpums.
From:[info]blondulla
Date: 3. Decembris 2010 - 10:42
(Link)
noslēpums ne noslēpums, bet palasīt būtu interesanti.

Nepabeigtā dienasgrāmata