Nepabeigtā dienasgrāmata


2. Marts 2010

(bez virsraksta) @ 19:25

Diena.lv:
Pēdējo mēnesi kādas Rīgas skolas 3.klases skolniece savas pēcpusdienas bez vecākiem pavada telšu pilsētiņā iepretim Ministru kabinetam. Māte katru dienu meiteni izņemot no skolas un pēc tam ļaujot vienatnē doties protestēt. Skolas direktore Annu raksturo kā ļoti apdāvinātu meiteni ar labām sekmēm mācībās, tomēr esot zināmas psiholoģiska rakstura problēmas. Annai regulāri ir konsultācijas ar dažādiem mediķiem, un šobrīd tiekot apspriesta mājas apmācības iespēja. Skolniece esot diezgan noslēgta un nereti apkārtējos vērtējot ļoti zemu. "Viņa jau no 1.klases ir ļoti patstāvīga. Anna labprātāk kontaktējas ar pieaugušajiem, nevis vienaudžiem," stāstīja direktore. "Mēs viņu pēc iespējas ātrāk sūtām mājās, bet bērns ir ļoti ieinteresēts un daudz runā par politiku. Savam vecumam ļoti gudra meitene," stāsta Juris.
 

Comments

 
[User Picture Icon]
From:[info]artis
Date: 2. Marts 2010 - 19:52
(Link)
jā, noteikti kaut kas nav kārtībā ar galvu
[User Picture Icon]
From:[info]taisni_banani
Date: 2. Marts 2010 - 19:57
(Link)
mīļais bērniņ
From:[info]lasitajs_nr1
Date: 2. Marts 2010 - 20:06
(Link)
Žanna, ce vous?
From:[info]sita
Date: 2. Marts 2010 - 20:30
(Link)
Par to, kas izaug no tik netaisnīgi raksturotiem cilvēkiem, apskaties ka nu pats pēc - pat ne visai daudz, tur samērā ātri nāks kas jauns, negaidīts un pretrunīgs, man prieks, ka ir Anna :)
From:[info]sita
Date: 2. Marts 2010 - 21:26
(Link)
Un, jā, pīzdaizaugušās direktrises tā mēdz raxturot bērnus, kuriem pietiek izturības nepadoties kaut kādiem resniem nīkuļiem vai citiem ziedotājiem natūrā, vai aiziet, vai izdemolēt, vai nokaut, vai tev nebūs nokaut ko tik neglītu, ne Tev, arī ne Tev, Anna.


[User Picture Icon]
From:[info]tessera
Date: 3. Marts 2010 - 11:58
(Link)
Lisa Simpson

Nepabeigtā dienasgrāmata