(bez virsraksta) @ 21:01
| | Add to Memories | Tell A Friend
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|
24. Janvāris 2010CommentsVot, kas man patīk viņa, Sirmā, gatavošanas stilā, tad tas ir tas, ka vienmēr, cik redzēts, viņš garšvielas nenomēra. Tas ir - ja viņš, vai kāds cits, spēj noturēt vinādu garšu katrai receptei pēc "čuja" - tā ir klase.
(Reply to this)
(Thread)
Un visi šie pavāri iet irst, arvienvārd sakot, jo tracina viņu "Pavārgrāmtas".
Divas lapiņas bazilika, pieci pipari, trīs ar pusi laurulapas, četri vidēji čilli pipari, 1/2 glāze ūdens, bet pannu pārbaudīt ar vieglu spļāvienu pannā.
(Reply to this)
(Parent)
|
|
Powered by Sviesta Ciba |
Nepabeigtā dienasgrāmata |
|