Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Janvāris 2010

(bez virsraksta) @ 21:01

 

Comments

 
From:[info]perkons
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:51
(Link)
Vot, kas man patīk viņa, Sirmā, gatavošanas stilā, tad tas ir tas, ka vienmēr, cik redzēts, viņš garšvielas nenomēra. Tas ir - ja viņš, vai kāds cits, spēj noturēt vinādu garšu katrai receptei pēc "čuja" - tā ir klase.
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:55
(Link)
interesanti zināt, kurš pavārs mēra garšvielas?
[User Picture Icon]
From:[info]dooora
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:58
(Link)
pilsētas mēra pavārs?
From:[info]perkons
Date: 24. Janvāris 2010 - 21:58
(Link)
A huj tu zini? Rītiņam viss tiek sadalīts pa dozēm.
From:[info]perkons
Date: 24. Janvāris 2010 - 22:07
(Link)
Un visi šie pavāri iet irst, arvienvārd sakot, jo tracina viņu "Pavārgrāmtas".
Divas lapiņas bazilika, pieci pipari, trīs ar pusi laurulapas, četri vidēji čilli pipari, 1/2 glāze ūdens, bet pannu pārbaudīt ar vieglu spļāvienu pannā.

Nepabeigtā dienasgrāmata