Nepabeigtā dienasgrāmata


17. Augusts 2007

(bez virsraksta) @ 00:07

 

Comments

 
From:[info]tiesibsargs
Date: 17. Augusts 2007 - 02:16
(Link)
nav!!! itāļu tomātu mērces ir pavisam savādākas, tur ir tie tomāti pat tā kā vēl gabaliņos, tad vel visādi dārzēņi, sieri utt... nekāda sakara ar kečupu...
[User Picture Icon]
From:[info]prtg
Date: 17. Augusts 2007 - 09:15
(Link)
Man ir aizdomas, ka tas tā ir pie viņiem mājās. Romas vecpilsētā 2-os naktī biezu un pusjēlu picu varēju dabūt tikai ar kečupu. Tūristi saņem savus stereotipus, jo tie labi un lēti tirgojas, nevis to, kas ir patiešām labs, jo tas attiecīgi maksā vairāk un pagatavošanas process ir sarežģītāks, ja vien neesi asais ķinīzeris, kuram pofig.

Tas pats attiecas uz Lazanjām - garšīgākās lazanjas esmu ēdis.. Vācijā. Tur grieķu un itāliešu restorāni desiņu un kāpostu stingrās konkurences dēļ maksimāli izdabā klientiem. Lazanju, piemēram, tur atnes uz pannas vēl burbuļojošu un tā sāk atdzist tikai tad, kad esi uzmanīgi atvēris biezo siera pārsegu.

Latvijā intereses pēc esmu lazanju pasūtījis 5 dažādās vietās un katru reizi saņēmis mazu, remdeni neizteiksmīgu kluci tikpat neizteiksmīga šķīvja viducī. Tas gan bija pirms 8 gadiem, atkārtot neesmu mēģinājis :)
[User Picture Icon]
From:[info]dienasgramata
Date: 17. Augusts 2007 - 09:26
(Link)
tu runā par saldētajām lazanjām, ko dažos Latvijas krogos ieliek mikroviļņos uz pusminūti un tad nes klientam, bet es vakar ēdu itāļu picērijā Pomodoro tādu šķidru karstu

Nepabeigtā dienasgrāmata