Nepabeigtā dienasgrāmata


Reply To:

(bez virsraksta) @ 09:15

[info]prtg commented on [info]dienasgramata's post:

Man ir aizdomas, ka tas tā ir pie viņiem mājās. Romas vecpilsētā 2-os naktī biezu un pusjēlu picu varēju dabūt tikai ar kečupu. Tūristi saņem savus stereotipus, jo tie labi un lēti tirgojas, nevis to, kas ir patiešām labs, jo tas attiecīgi maksā vairāk un pagatavošanas process ir sarežģītāks, ja vien neesi asais ķinīzeris, kuram pofig.

Tas pats attiecas uz Lazanjām - garšīgākās lazanjas esmu ēdis.. Vācijā. Tur grieķu un itāliešu restorāni desiņu un kāpostu stingrās konkurences dēļ maksimāli izdabā klientiem. Lazanju, piemēram, tur atnes uz pannas vēl burbuļojošu un tā sāk atdzist tikai tad, kad esi uzmanīgi atvēris biezo siera pārsegu.

Latvijā intereses pēc esmu lazanju pasūtījis 5 dažādās vietās un katru reizi saņēmis mazu, remdeni neizteiksmīgu kluci tikpat neizteiksmīga šķīvja viducī. Tas gan bija pirms 8 gadiem, atkārtot neesmu mēģinājis :)
 

Your Reply:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..

Nepabeigtā dienasgrāmata