Nepabeigtā dienasgrāmata


24. Jūlijs 2006

koprobl??ma @ 12:58

 

Comments

 
From:[info]divi_g
Date: 24. Jūlijs 2006 - 13:42
(Link)
Man prieks par to, paldies.

Protams, es nemaz nebrīnītos, ja lielākajai daļai policistu praidisti būtu dziļi nesimpātiski. Bet tomēr viņu pienākums ir nodrošināt sabiedrisko kārtību saskaņā ar likumu neatkarīgi no personiskā viedokļa. Tātad, tas ir jautājums par to, kā policisti (acīmredzot ne tikai ierindas) izprot savus pienākumus, un kāda ir disciplīna policijā. Principā vajadzētu sekot ļoti nopietnai izmeklēšanai šajā jomā, taču es šaubos vai tāda notiks (pat ja kāds, teiksim, ES piespiedīs to darīt), un bardaks acīmredzot turpināsies tik ilgi, kamēr kādā praidā vai 16.martā sāksies masveida nekārtības vai kādu no praidistiem nogalinās. Un tas biedē.
From:[info]fedrs
Date: 24. Jūlijs 2006 - 14:06
(Link)
Interesanti, ko vēl citu varēja sagaidīt pēc šāda "signāla":
http://www.nra.lv/index.php?rid=25601&tips=1
Tas viss izskatā pārlieku labi organizēts. Tikai kam tas ir izdevīgi?
From:[info]divi_g
Date: 24. Jūlijs 2006 - 14:22
(Link)
Oho! Znač, vardarbība ir tikumīga, atšķirībā no homoseksualitātes? Mjā.

Imho izdevīgi tas ir visiem, izņemot vienkāršo lietotāju. Mozaīka, ILGa un kas tur vēl būs sacēlušas troksni par homofobiju Latvijā un dabūs atbalstu no ārzemēm; kārklu nacisti būs konsolidējuši savas rindas un varēs palielīties ar "praktisku darbību"; dažas partijas, vispirmām kārtām LPP, būs slēpti parādījušas savu "tikumību", tāpat kā daži indivīdi.

Pa galvu dabūs vienkāršais lietotājs, kuru tumšā vārtrūmē atskaldīs no nesodītības apskrubušie urlas, neatkarīgi no dzimumorientācijas.
[User Picture Icon]
From:[info]ravejsledzejs
Date: 24. Jūlijs 2006 - 14:58
(Link)
vo, vo...

Nepabeigtā dienasgrāmata