× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2014-04-13 11:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Original Gangster!
Es protams esmu bērnišķīgs un tā... Beeeeeeeeet...


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]solitudinarian
2014-04-13 17:46 (saite)
tas nav bērnišķīgs joks. ja tev liekas, ka ir ok, ka bērni tā joko, tad tev ir izkropļota izpratne par bērnību un bērniem. ko acīmredzot var izskaidrot tikai paša bērnības negatīvā pieredze.
ja bērni tā dara, tad tā ir reāla uzvedības problēma, nevis joks.

un ja tu savu uzvedību mēģini pasniegt kā "esmu bēbis, es visu varu", nu, sorry, bet nesāc raudāt, ja anonīms komentētājs nelauž sajūsmā krēslus.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]devour
2014-04-13 18:17 (saite)
Lieliski. Bravo.
Vari droši turpināt ignorēt visu, ko es saku. Un ar truli, laimīgu smaidu pieķerties pāris vārdiem.
Vari arī turpināt domāt, ka 'bērni = bērnišķīgums'. (Ja es gribētu ieņemt moral high-ground tad mēs vel varētu sākt diskutēt, ka bērni mūsdienās nav tas pats, kas bērni pirms gadiem 10. Spaiss un citi mēsli u.t.t. Bet to nedarīsim.)
Vari arī droši aizmirst, ka nevienu nespiežu savu Cibu lasīt/komentēt. Hell - mans brālēns mani atfrendoja pirms gadiem 6, and we have no hard feelings.

Šīs diskusijas laikā esi tikai pierādijis/-usi, ka tev nav nekādas sajēgas par vienkāršiem terminiem.

Un ja tu savu uzvedību mēģini pasniegt kā 'esmu interneta morāles normu un cilvēku aizstāvības policija', tad vismaz turies pie sava tēla. Nevis tukši dirs riņķī. Jo viss šis sāk izskatīties pēc lēta, attentionwhorisma, lai parādītu cik patiesībā esi kruts/-a, cik labi Tu dzīvo u.t.t.

Un apsveicu! Šīs diskusijas laikā pats/-i esi kļuvis/-usi par buliju. Varētu paraudāt par man nodarītajām morālajām sāpēm. Bet divkosīgas, tupas duras viedoklis baigi nepiš.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?