× ! Edge ! × ([info]devour) rakstīja,
@ 2008-11-07 11:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Vācu valoda

Ak, es esmu nenobriedis...Lo0k @ tHeh CATfigHT starp [info]lode un [info]blonda_truba @ noklusetie komentāri...



(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lodzinjsh
2008-11-08 01:24 (saite)
jūtams, ka esi iestrēgusi kaut kādā pamatskolas attīstības etapā (tā pat nebija reference par tavu figūru/svaru). Tas, ka tavas draudzenes posts bija attiecināts uz mani ir nepārprotams, tādēļ nesāc malt demagoģiju kā speķamzītes brokastīs.
P.S. Linda ir situācijai neatbilstoš vārds. cik ir nācies būt lauku sētās, tad vairāk iederētos vārds Gauja.
P.S.S. sāc rakstīt dienasgrāmatu, jo literatūras scēnā šobrīd ir niša "Piektdieņa Hronikām" vai "How Bubba served to his Boss"
Ja ekonomiskās krīzes rezultātā jums sāk noārdīties tauki cukurā (tā organisms enerģiju ģenerē no rezervēm, jūsu gadījumā pietiktu ļoooti ilgam laikam), tad izmantojiet to kam citam, nevis sarunai ar cilvēkiem, kuriem jūsu viedoklis ir totāli "pofigā"
p.s.s.s.s.s..s.ss Ā, un piedodiet, ka daudz atsaucos uz jūsu fiziskajām nepilnībām, bet man vnk patīk saukt lietas īstajos vārdos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rikella
2008-11-08 01:39 (saite)
laikam es esmu iestrēgusi kaut kur augstskolas līmenī, jo tavu bērnudārza valodu nesaprotu. tiešām. man pat nav ko atbildēt. tavs koments ir tik nesakarīgs un neloģisks.
ak jā, aizmirsu, ka tu slimo ar šizofrēniju, piedod.

p.s. cik tu ilgi vēl malsi par to resnumu? liek mēs ar Lindu nekad neesam bijušas resnas. un mums nav fizisko nepilnību. dīvaini, ka tu no nespēj saredzēt, jo visi citi to zina. un tavai krisai ir tieši tāda pati figūra, nu ok - neeedaudz sliktāka nekā mums ar Lindu. tā ka, man žēl tavas draudzenītes, uz kuru ir attiecināmi visi tie sliktie vārdi, ko tu velti mums.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]lodzinjsh
2008-11-08 01:55 (saite)
Biju noskaņojies uz nopietnu atbildi, bet pie šī: "...n tavai krisai ir tieši tāda pati figūra, nu ok - neeedaudz sliktāka nekā mums ar Lindu."
-bļe, atkritu un ņidzu vēderu turēdams.
1)izmantošu jūsu mīlētu frāzi (man tā viens teica(vai kkā tā)) - "Linda ir kā lidmašīna, kad to vada no aizmugures, tās vēderu var nostiept kā spārnus."
Nu fuj, vai ne? Tad padomā kā runā par Tevi, lol :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]rikella
2008-11-08 02:07 (saite)
domā es uzķeršos uz taviem izdomājumiem? :D kurš ta nezina, ka tev patīk izdomāt visādus epitetus. neminēšu kādus, lai neaizvainotu cilvēkus, kuri tevi uzskata par savu draugu. bet no šī iepriekš citētā tie neatpaliek.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?