aņa delovejevna ([info]deloveja_kundze) rakstīja,
@ 2013-12-17 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tā kā neko jēdzīgu tik un tā tagad nepadarīšu, tikpat labi varētu vienkārši izveidot savu gada apskatu pēc pirmajiem datumiem. 

tā lūk. savādi izskatās.


janv 
gadumijā daudz dejojām, gaidījām picu, kas nekad neieradās, un braucām uz ballīti, kas vispār beidzās ap diviem, bet mēs sākām spēlēt dažādus mūzikas instrumentus, tāpēc vispār ballīte bija līdz pieciem. 

febr
mēs ar mat. nesen izveidojām savu īpašo komunikācijas veidu - tā vietā, lai ar vārdiem whatsapp ziņās izstāstītu, kas notiek, mēs uzņemam emocionāli izteiksmīgus pašportretus, tāpēc viņam tagad ir daudz bilžu, kurās es izskatos pēc vieglas uzvedības sievietes, bet man ir daudz bilžu, kurās viņš izskatās mēreni stulbs.

marts
man patīk mans darbs, ir forši sestdienās pēc darba ar biedriem iedzert alu, man patīk tas, ka šis ir pirmais darbs amst., kurā visi ir tādi mazliet kā es - tādos kofīšopos parasti, liekas, strādā iebraucēji, aizbraucēji un tādi kā klaidonīši.

apr
bēdīga, nogurusi, un ir auksti.

maijs
biju mazliet saulē, tagad sarkani vaigi un tas priecīgais atslābums.

jūn
vakar iesniedzu divas pēdējās nopietnās esejas bakalaura studiju sakarā.

jūl
man šodien izlaidums.

aug
Nu luuk, visi darbi apdariiti, ardievas un laba veeleejumi pateikti, miiljie un daargie samiiljoti un apsoliitas naakotnes tikshanaas un visaadi let's stay in touch piesoliiti, man riebjas atvadiities, jo nu jau tas ir paaraak daudz un paaraak traki, un es nesaprotu, kaa, pie velna, es ar to tiku galaa pirmo reizi, kad braucu prom.

sept
bet vispār ir tā, ka pēc visa šī laika es joprojām reizēm paņemu rokās telefonu, lai viņam piezvanītu, un tad saprotu, ka laikam joprojām kaut kādā mērā nav pielecis, ja reiz tā taisos darīt

okt
riktīgi gribētu iemīlēties, kā arī naudu.

nov
vienīgais, kā es tieku galā ar lietām, ir to iegūglēšana, lai atrastu wikiHow idejas par to, kā to risināt, jo es mēģinu būt strukturāla un funkcionāla.

dec
es mēģinu kaut kā sakārtot domas un sakārtot visus notikumus, bet tas laikam ir grūtāk, nekā varētu likties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?